HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυνεργασία Εμπορικού Επιμελητήριου και Διοίκησης Πυροσβεστικών  υπηρεσιών νομού Λευκάδας

Συνεργασία Εμπορικού Επιμελητήριου και Διοίκησης Πυροσβεστικών  υπηρεσιών νομού Λευκάδας

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ  ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Για την θωράκιση της Πυρασφάλειας του Ιστορικού Κέντρου της Λευκάδας συνεργάστηκαν το Εμπορικό Επιμελητήριο Λευκάδας και η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Λευκάδας.

Συγκεκριμένα με πρόταση της ΔΙ.Π.Υ Ν Λευκάδας και χορηγία του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λευκάδας αγοράσθηκαν Πυροσβεστικές σωλήνες, ημισύνδεσμοι , κλειδιά υδροστομίων  ώστε να κατανεμηθούν  σε καταστήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος ( 5 σημεία) που βρίσκονται κοντά σε Πυροσβεστικούς κρουνούς στο κεντρικό Πεζόδρομο της Παλαιάς Πόλης με στόχο να υπάρχει η δυνατότητα της άμεσης επέμβασης σε περίπτωση φωτιάς από άτομο-α που έχει στοιχειώδη εκπαίδευση στην κατάσβεση.

Στόχος είναι να αναπτυχθεί ένα πληρέστερο δίκτυο σταθμών Πυροσβεστικών εργαλείων σε όλη την Παλαιά πόλη παράλληλα με την επέκταση του δικτύου των Πυροσβεστικών κρουνών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Εμπορικό Επιμελητήριο και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό του κ. Σκιαδαρέση Σωτήριο για την ανταπόκριση και ελπίζουμε να βρεθούν και άλλοι μιμητές.

Προηγουμενο αρθρο
Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για τα αδικήματα του βιασμού και των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη 
Επομενο αρθρο
Ο Στέλιος Αραμπατζής στον Πανλευκάδιο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.