HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣωματείο Ο.Τ.Α.: Κάλεσμα για συγκέντρωση ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του Κάστρου

Σωματείο Ο.Τ.Α.: Κάλεσμα για συγκέντρωση ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του Κάστρου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου και των Σωματείων καλεί στη συγκέντρωση την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου και ώρα 4:00 μ.μ. στο Διοικητήριο, προκειμένου να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στην ιδιωτικοποίηση της περιοχής  του κάστρου. 

Πάγια θέση μας είναι η αντίθεσή μας σε οποιαδήποτε ιδιωτικοποίηση είτε αυτή αφορά υπηρεσίες του Δήμου, είτε ακίνητης περιουσίας-φιλέτων. Έτσι και για την περιοχή του Κάστρου εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας σε κάθε προσπάθεια παραχώρησής του στα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Απαιτούμε:

Καμιά ιδιωτική εκμετάλλευση της περιοχής και της παραλίας.

Καμιά εκμετάλλευση της περιοχής, είτε από ξένο ή ντόπιο «επενδυτή»

Να υπάρξει κρατική χρηματοδότηση για την συντήρηση και ανακατασκευή των είδη υπαρχόντων κτηριακών εγκαταστάσεων όπως και για έργα ανάπλασης του χώρου για την εξυπηρέτηση των λουόμενων (τουαλέτες, ντουζ, κλπ) διασφαλίζοντας τον δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα της περιοχής

Με κρατική χρηματοδότηση και ευθύνη, αξιοποίηση και λειτουργία του παλιού οινοποιείου του «ΤΑΟΛ», ως χώρος προβολής της τοπικής ιστορίας και αγροτικής δραστηριότητας των αγροτών του νησιού.

ΤΟ Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Αλλάζει ο καιρός: Έρχεται βροχερό Σαββατοκύριακο με πτώση της θερμοκρασίας
Επομενο αρθρο
Και στο Περιφερειακό συμβούλιο θα συζητηθεί το θέμα του Κάστρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.