HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΤο πάρκινγκ που έγινε Λούνα Παρκ!

Το πάρκινγκ που έγινε Λούνα Παρκ!

Πέρυσι, ακριβώς τέτοιες μέρες, ο δήμαρχος έβαλε  μηχανήματα και έστρωσαν το έδαφος στο οικόπεδο απέναντι από το Διοικητήριο.  «Δημιουργία χώρου στάθμευσης» έγραψε, υποσχόμενος μάλιστα και δεντροφύτευση του χώρου  περιμετρικά!

Σήμερα με έκπληξη είδαμε  στον χώρο στάθμευσης  εγκατεστημένο ένα λούνα Παρκ! Προφανώς, ο κάτοχος του λούνα Παρκ μίσθωσε το χώρο από την ΕΤΑΔ, στην οποία ανήκει το οικόπεδο. (Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. «ΕΤΑΔ ΑΕ».)

Πρόκειται για το οικόπεδο στο οποίο  μελλοντικά θα ανεγερθεί το Αστυνομικό Μέγαρο η Βιβλιοθήκη και δεν ξέρω τι άλλο. Δηλαδή ούτε άνηκε ούτε ανήκει στο Δήμο.

Αυτός είναι ο λόγος που προκαλεί εντύπωση ο ενθουσιασμός του δημάρχου πέρυσι για την δημιουργία πάρκινγκ σε ένα χώρο που δεν του άνηκε. Δεν το γνώριζε; Θα μπορούσε όμως από πέρυσι, να κάνει αυτό που έκανε ο κάτοχος του λούνα Παρκ, φέτος. Να μισθώσει τον χώρο μέχρι να ξεκινήσουν οι εργασίες των κτιρίων που έχουν προγραμματιστεί…

Η πόλη έχει απόλυτη ανάγκη από χώρους στάθμευσης. Η φροντίδα του Δήμου πρέπει να είναι η εύρεση και η δημιουργία μόνιμων χώρων.  Και όχι φωτογραφίες με μπουλντόζες που στρώνουν ξένα οικόπεδα για δημιουργία εντυπώσεων.

Προηγουμενο αρθρο
Μιχάλης Μακρόπουλος – Ελένη Κοφτερού: «Άρης»
Επομενο αρθρο
Στο καφενείο Λαμπρινής στα Χορτάτα Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.