HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤο σωματείο «Παλεστρίνα» για την μουσικοθεατρική εκδήλωση  «Ιστορίες της Αυλής μας» που  πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23/9

Το σωματείο «Παλεστρίνα» για την μουσικοθεατρική εκδήλωση  «Ιστορίες της Αυλής μας» που  πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23/9

Σωματείο ΠΑΛΕΣΤΡΙΝΑ, για την μουσικοθεατρική εκδήλωση 

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΜΑΣ, η οποία πραγματοποιήθηκε , το Σάββατο 23/9/23, στο Κηποθέατρο Αγγ. Σικελιανός Λευκάδας, σε κείμενα-σκηνοθεσία κ μουσική επιμέλεια: Ζωή.Λ.Σκιαδά

Πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, η μουσικοθεατρική εκδήλωση του Σωματείου Παλεστρίνα, με συνδιοργάνωση Δήμου Λευκάδας, το Σάββατο 23/9/23, στο Κηποθέατρο Αγγ.Σικελιανός.

Και βέβαια , η αποδοχή του κόσμου που παρακολούθησε την παράσταση, είναι η μεγαλύτερη αγκαλιά, της προσπάθειας και της ερμηνείας.

Ελλάδα 1960-1974, το Στέκι της Αυλής μας, δημιουργία μιας ψυχοκόρης της Αγγέλως, φιλοξένησε χαρακτήρες και γεγονότα της δύσκολης περιόδου για την Ελλάδα, όπως η Δικτατορία, το Πολυτεχνείο, το Κυπριακό. Το τελευταίο κατείχε ιδιαίτερη θέση στην Αυλή μας , λίγο πριν συμπληρωθούν τα 50 χρόνια , από τη διχοτόμηση της Κύπρου και την επιδρομή του Αττίλα.

Και μέσα σε όλα αυτά, παρήγορος ο ελληνικός κινηματογράφος, μας συνόδευσε , με γέλιο και υπόσχεση να δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα.

Κυρίαρχη η μουσική και τα τραγούδια  μας, δυο κορυφαίων ανεξάντλητων συνθετών.

Κουγιουμτζής- Πλέσσας.

Ευχαριστούμε θερμά όσους βρέθηκαν σε αυτό το ταξίδι,  τους φίλους/ες, τους χορηγούς μας, το Δήμο Λευκάδας για τη συνδιοργάνωση και όλα τα μέσα ενημέρωσης, που μας φιλοξένησαν.

Επαιξαν: Αγγελική Καραβία, Χριστίνα Κονδυλάτου, Neringa Raguckaite- Γαζή, Χρήστος Παπαχρήστος ,Γεράσιμος Λογοθέτης, Μαριλού Μακρυγεώργου-Μπίρμπα, Δήμητρα Καπογεωργάκη, Γεωργία Παπουτσή.

Οι μουσικοί: Κώστας Χαντζάρας, Νεκτάριος Πολίτης, Ζωή.Λ.Σκιαδά

Τραγούδησαν: Ίριδα Ρόκκου, Γεωργία Παπουτσή, Neringa Raguckaite- Γαζή, Βιολέττα Σταύρακα.

Ιδιαίτερη συμμετοχή οι ηθοποιοί:

Βιολέττα Σταύρακα, Αλέξανδρος Τσίτσος

Προηγουμενο αρθρο
Πλειστηριασμοί: Σε νέα χέρια από ξενοδοχεία και luxury villas μέχρι ζαχαροπλαστεία
Επομενο αρθρο
Αφιέρωμα στα 200 χρόνια από τη γέννηση του ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.