HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΧαιρετισμός του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας για τη νέα σχολική χρονιά

Χαιρετισμός του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας για τη νέα σχολική χρονιά

Θέμα: «Χαιρετισμός του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας»

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι,

Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους, επιθυμώ να απευθύνω σε όλες και όλους σας εγκάρδιους χαιρετισμούς και θερμές ευχές για καλή επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό παιδαγωγικό και διδακτικό σας έργο. Ιδιαίτερα επιθυμώ να καλωσορίσω τους νέους συναδέλφους, νεοδιόριστους και αναπληρωτές, που εντάχθηκαν ήδη στη σχολική μας κοινότητα και να τους ευχηθώ καλό ξεκίνημα και καλή σταδιοδρομία. 

Από αύριο 202 μαθητές και μαθήτριες θα φοιτήσουν στην Α΄ Τάξη των Δημοτικών Σχολείων, ενώ ο συνολικός αριθμός των παιδιών που θα φοιτήσουν στα 80 τμήματα των Δημοτικών Σχολείων της Λευκάδας ανέρχεται σε 1362. 

Συγχρόνως, στα 28 τμήματα των Νηπιαγωγείων θα φοιτήσουν 440 νήπια και προνήπια, ενώ τα 150 περίπου εξ αυτών θα παρακολουθήσουν το ολοήμερο πρόγραμμα σε 13 τμήματα.

Εκ μέρους της Διεύθυνσης Π.Ε. Λευκάδας έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την απρόσκοπτη έναρξη του διδακτικού έτους, ενώ είμαστε όλοι σε διαρκή ετοιμότητα για τη διευθέτηση ζητημάτων, που μπορεί ενδεχομένως να ανακύψουν. Με την άψογη συνεργασία μας και κυρίως με το υψηλό αίσθημα ευθύνης και τη δημιουργική πνοή που σας διακρίνει, είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα αντιμετωπίσουμε όλες τις προκλήσεις και αυτήν τη χρονιά. 

Η άρση των περιορισμών που γνωρίσαμε τα τρία προηγούμενα έτη και η επιστροφή στη συνήθη καθημερινότητα θα μας επιτρέψει να επικεντρωθούμε απερίσπαστοι στο κύριο έργο του σχολείου: την αγωγή και τη διδασκαλία, την εφαρμογή διδακτικών καινοτομιών και τη διασφάλιση της ποιότητας, τη μέριμνα για ένα σύγχρονο, καινοτόμο και αποτελεσματικό σχολείο, που ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες της κοινωνίας και τις ανάγκες των μαθητών.

Με την ακλόνητη πεποίθηση ότι η γόνιμη και αποδοτική συνεργασία μας θα συνεχιστεί, εύχομαι σ’  εσάς και τους μαθητές σας μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία, αισιοδοξία και πολλή δύναμη. 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Κωνσταντίνος Μπατσίλας

Διευθυντής Π.Ε. Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
Έκθεση ζωγραφικής Κώστα Σπυρόπουλου
Επομενο αρθρο
Εορτή Αγίου Βησσαρίωνα Μεγανησίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.