HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕθελοντική αιμοδοσία από το Επιμελητήριο Λευκάδας

Εθελοντική αιμοδοσία από το Επιμελητήριο Λευκάδας

Η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Λευκάδας υπενθυμίζει στα μέλη του φορέα και σε όποιον άλλον ενδιαφέρεται ότι έχει δημιουργηθεί από το 2012 στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας Τράπεζα Αίματος για την κάλυψη πιθανών αναγκών των μελών του Επιμελητηρίου.

Η διοίκηση του φορέα προτρέπει κάθε μέλος του να προσέλθει στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας αύριο Πέμπτη 25/1 και να διαθέσει 10 λεπτά από το χρόνο του δίνοντας αίμα στην Τράπεζα Αίματος του Επιμελητηρίου Λευκάδας.

Εκτός της ημερομηνίας αυτής ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσφέρουν αίμα οποιαδήποτε ημέρα επιθυμούν. Πάντοτε θα υπενθυμίζετε στους αρμόδιους του Τμήματος Αιμοδοσίας ότι η προσφορά σας είναι για την Τράπεζα Αίματος του Επιμελητηρίου Λευκάδας.

Με την εθελοντική αιμοδοσία προσφέρουμε ένα δώρο ζωής σε μέλη μας που το έχουν απόλυτη ανάγκη αν χρειαστούν ποτέ αίμα είτε οι ίδιοι είτε οι οικογένειές τους.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσφορά από το πολυτιμότερο για όσους το χρειάζονται θεραπευτικό μέσο, το αίμα.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σκιαδαρέσης Σωτήρης

Προηγουμενο αρθρο
Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες μαθητές μας για την επιλογή τους στην ημερίδα «EUROSCOLA»
Επομενο αρθρο
Επικίνδυνο για δασκάλους και μαθητές το κτήριο του Γυμνασίου και των Λ.Τ Μεγανησίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.