HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΉττα της Νίκης από τον Πανιώνιο με σκορ 73-68 – Δηλώσεις Δουβίτσα

Ήττα της Νίκης από τον Πανιώνιο με σκορ 73-68 – Δηλώσεις Δουβίτσα

Την ήττα με σκορ 73-68 γνώρισε η Νίκη Λευκάδας στο Κλειστό της Αρτάκης από τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Μπάσκετ Γυναικών.

Η ομάδα μας έκανε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, με πολλά χαμένα ριμπάουντ και εξαιρετικά χαλαρή άμυνα. Ο Πανιώνιος προηγήθηκε ακόμα και με 24 πόντους στο 17′ (40-16), με την διαφορά να μειώνεται λίγο στην ανάπαυλα (42-27).

Στο δεύτερο μέρος η Νίκη ένα ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Με την Έλενα Τσινέκε να παίρνει τις περισσότερες προσπάθειες και με όλη την υπόλοιπη ομάδα να είναι πολύ βελτιωμένη, η ομάδα μας έφτασε τη διαφορά τρεις φορές στον πόντο (50-49, 60-59 & 65-64), με τις «κυανέρυθρες» όμως να βρίσκουν την κρίσιμη στιγμή τις κατάλληλες επιθετικές λύσεις και εν τέλει να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 26-8, 42-27, 53-51, 73-68

Πανιώνιος (Τσίκληρας-Νίκλας): Τζόνσον 18, Τσίκα, Σπαθάρου 7 (1), Τσιαδή 4, Χίλι 20, Σεμανιάκου 12 (2), Θεοδωρομανωλάκη, Στεφανίδου 5 (1), Παπαδοπούλου, Γρηγορίου 3(1), Μπόνη 4

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας-Ζαβιτσάνος): Τελίδου 5 (1), Τσινέκε 20, Γουάιτιντ 11, Αρώνη, Τσαμπούρη, Ντάναμ 16(1), Όστρια 11(2), Τσέρου 2, Κοντογεώργου 3(1)

Δουβίτσας: ξεκινήσαμε χωρίς ενέργεια και συγκέντρωση

Την ακόλουθη δήλωση έκανε ο επικεφαλής προπονητής μας Νίκος Δουβίτσας μετά τον αγώνα της Γυναικείας μας ομάδας στην Νέα Σμύρνη και την ήττα από τον Πανιώνιο με σκορ 73-68:

«Η ομάδα σήμερα ξεκίνησε για ένα ακόμη παιχνίδι χωρίς την απαιτούμενη ενέργεια και συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση. Δεχτήκαμε πολλούς πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα να κυνηγάμε συνέχεια στο σκορ. Αυτό που χρειαζόμαστε τώρα είναι να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι με τον Αθηναϊκό που είναι για εμάς τελικός. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο, δικαίως βρίσκεται στην τρίτη θέση, έχοντας ένα πολύ καλό ρόστερ και παίζοντας όμορφο μπάσκετ»

Προηγουμενο αρθρο
Εγκαίνια παιδικής χαράς και Αστυνομικού Σταθμού στο Μεγανήσι
Επομενο αρθρο
Στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο Λιβάδι Καρυάς

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.