HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΓια την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με την παραλία της Γύρας

Για την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με την παραλία της Γύρας

«Είναι η Γύρα δημόσια παραλία ή έγινε κλειστή θάλασσα» είχαμε αναρωτηθεί στις 6 Αυγούστου με άρθρο μας. Η αφορμή δόθηκε ύστερα από παράπονα επισκεπτών της παραλίας, ότι δεν βρίσκουν καθόλου ελεύθερο χώρο να βάλουν τις δικές τους ομπρέλες. Όλη η παραλία είναι γεμάτη από ενοικιαζόμενες ομπρελοξαπλώστρες. Σε μια τόσο μικρή έκταση δραστηριοποιούνται δυο επιχειρήσεις ενοικίασης!
Όπως μας είχε ενημερώσει τότε η Προϊσταμένη της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου, ο ένας από τους δυο επιχειρηματίες κατέχει αυθαίρετα το χώρο.

Η κ. Ιωάννα Γουρνάκη η οποία έχει τη μοναδική άδεια για χρήση της περιοχής, μας έστειλε την παρακάτω επιστολή την οποία ευχαρίστως δημοσιεύουμε.

Με αφορμή το δημοσίευμα «Είναι η Γύρα δημόσια παραλία ή έγινε «κλειστή» θάλασσα?» που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπό σας στις 6 Αυγούστου και προς αποφυγή οποιασδήποτε παρερμηνείας, λόγω του γεγονότος ότι στην παραλία της Γύρας αναπτύσσονται ομπρέλες και ξαπλώστρες τόσο από την ατομική μου επιχείρηση, η οποία έχει ως μοναδική δραστηριότητα την ανάπτυξη ομπρελών και ξαπλωστρών, όσο και από άλλη επιχείρηση, θα ήθελα να σας επισημάνω ότι στην εν λόγω παραλία, μισθώνω νόμιμα από το Δήμο Λευκάδας, κατόπιν σχετικής παραχώρησης του χώρου από την Κτηματική Υπηρεσία Λευκάδας, τον αντίστοιχο χώρο, επί του οποίου αναπτύσσω ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Λευκάδα 18-8-2014
Ιωάννα Γουρνάκη

Προηγουμενο αρθρο
Ευκλέας: Ετήσια επίδειξη TAEKWON-DO
Επομενο αρθρο
ΑRTηρία: Artist Residencies - aCasa

2 Σχόλια

  1. Ourania Raftopoulou
    21 Αυγούστου 2014 at 15:04 — Απάντηση

    Η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Μέχρι στην άκρη που σκάει το κύμα υπήρξαν ξαπλώστρες κάποιες μέρες και επέκταση προς τα αριστερά κατά βούλησην ανάλογα με την κοσμοπλημμύρα.

  2. Spiros
    18 Αυγούστου 2014 at 22:05 — Απάντηση

    Πόσες καρέκλες και ξαπλώστρες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.