HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔείχνει να μη θέλει να παραιτηθεί…

Δείχνει να μη θέλει να παραιτηθεί…

Στην αρχή της οδού Ζαμπελίων – στην περιοχή του ΟΤΕ- υπάρχει ένα γκαράζ που στεγάζει δυο αυτοκίνητα. Το ένα είναι σύγχρονο. Το άλλο μόλις το πρωτοβλέπεις μπερδεύεσαι. Ένα πολύ παλιό αυτοκίνητο χρώματος μπλε, μάρκας «OXFORD», βρίσκεται προστατευμένο στη «θαλπωρή ενός γκαράζ! Είναι πολύ καλά διατηρημένο. Δείχνει να χρειάζεται μόνο πλύσιμο για να πάρει μπροστά! Αν μπορούσε να ξεκινήσει, τα λουλούδια που έχουν φυτρώσει μπροστά του, θα του έφραζαν την έξοδο αυτή την εποχή!

Είναι ένα πολύ γνωστό αυτοκίνητο για τους περισσότερους ντόπιους και κάπως παλαιότερους. Αυτό οδηγούσε από τη δεκαετία του ’60, ο αείμνηστος τώρα πια, Γυμνασιάρχης Γιώργος Καββαδάς.

DSCN7834

DSCN7835

DSCN7836

DSCN7837

DSCN7833

Προηγουμενο αρθρο
Μουσική επίδειξη μαθητών της Φιλαρμονικής
Επομενο αρθρο
Με επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Αλεξάνδρου «Φηγός» για τον αργαλειό

1 Σχόλιο

  1. Παϊσιος
    25 Μαρτίου 2015 at 15:36 — Απάντηση

    Πού τ΄ανακάλυψες βρε Βιολέττα? Με τούτο το αυτοκίνητο ο αείμνηστος γυρνούσε την πόλη, και μεις (έφηβοι τότε) τρέχαμε σαν τα αγρίμια να κρυφτούμε είτε παρατώντας ραντεβού είτε σβήνοντας όπως όπως τα τσιγάρα μας. Τότε που βιαζόμαστε να μεγαλώσουμε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.