HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕπίσκεψη του Τομεάρχη Υγείας της Ν.Δ. Βασίλη Οικονόμου στο Επιμελητήριο Λευκάδας

Επίσκεψη του Τομεάρχη Υγείας της Ν.Δ. Βασίλη Οικονόμου στο Επιμελητήριο Λευκάδας

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου το μεσημέρι ο Τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. Βασίλη Οικονόμου, επισκέφτηκε το Επιμελητήριο Λευκάδας στα πλαίσια του κύκλου επισκέψεων και επαφών που έχει προγραμματίσει στα Ιόνια Νησιά. Τον κ. Οικονόμου υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέσης, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Σκληρός, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γαζής, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Αρματάς, ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Κατωπόδης και τα μέλη του Δ.Σ. του φορέα κ. Άγριος και κ. Λιβιτσάνος. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Καββαδάς Αθανάσιος, ο πρώην Βουλευτής Λευκάδας κ. Βεργίνης Ξενοφών, o πρώην Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Σπύρου Σπύρος, ο Τομεάρχης Ν.Δ. για την Λευκάδα κ. Ανδριόπουλος Ιωάννης, ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Λευκάδας κ. Γρηγορόπουλος Ιωάννης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λευκάδας κ. Παπαχρήστος Βασίλης, και η πρώην υποψήφια Βουλευτής κα Γεωργία Αυγερινού.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προβλήματα και τα εμπόδια που το κράτος δημιουργεί καθημερινά στην επιχειρηματικότητα αλλά και στον τουρισμό. Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε επίσης και στην έλλειψη υποδομών στο νησί μας που αναμφισβήτητα θέτει σημαντικά εμπόδια στη συνεχή ποιοτική αναβάθμιση, διεύρυνση και διαφοροποίηση του τουριστικού προϊόντος της Λευκάδας.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου παρουσίασε και ανέλυσε τις δυσλειτουργίες του επιχειρηματικού κόσμου του νησιού που πηγάζουν από τις ελλείψεις αυτές, προκειμένου να δοθούν συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες λύσεις.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σκιαδαρέσης Σωτήρης

Προηγουμενο αρθρο
Θέσεις εργασίας στη Λευκάδα από 12/3/2018 έως 18/3/2018
Επομενο αρθρο
Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής και του δοκίμου της Παρασκευής Κοψιδά – Βρεττού στην Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.