HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ Βιβή Κοψιδά – Βρεττού στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Η Βιβή Κοψιδά – Βρεττού στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Στρογγυλό Τραπέζι Περί Ποίησης

Tο Σάββατο 5 Μαΐου 2018 στις 21.00 μ.μ., στην αίθουσα ΕΙΠ – περίπτερο 15, θα διεξαχθεί το 6μηνιαίο ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΕΡΙ ΠΟΙΗΣΗΣ των εκδόσεων Βακχικόν.

Συμμετέχουν οι: Ανδρονίκη Δημητριάδου (Λόγου αντίθεση), Ιωάννα Διαμαντοπούλου (Στρατός ξυπόλητων λέξεων), Βιβή Κοψιδά-Βρεττού (Χειραψίες μιας ασήμαντης μέρας), Γιώργος Μπακλάκος (Ημιυπόγειο).
Συντονισμός: Στέλιος Λουκάς (ποιητής, δημοσιογράφος)

Προηγουμενο αρθρο
Παναθηναϊκός-Νίκη Λευκάδας 46-73 - Στην πέμπτη θέση η Νίκη Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Σπάθες -Gladiolus italicus (μια πανέμορφη Ίριδα) της Λευκαδας

1 Σχόλιο

  1. Νώντας Γαζής
    8 Μαΐου 2018 at 11:56 — Απάντηση

    Ήταν μια εξαιρετική παρουσία 4 Ποιητριών και 1 Ποιητή υπό την εξαιρετική και εξονυχιστική διερεύνηση του Ποιητή και Δημοσιογράφου Στέλιου Λουκά. Δυστυχώς ο Σϋλλογος Λευκαδίων Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια διαλύθηκε και δεν υφίσταται. Βρήκα κάποια τηλέφωνα και περίπου τηλεφώνησα σε 50 Λευκαδίτες για να πάμε να παρακολουθήσουμε την Πολύ δυνατή Ποιήτριά μας Βιβή Κοψιδά Βρεττού, μία Ποιήτρια η οποία μας προσφέρει ένα σημαντικό πρεστίζ στον Πνευματικό μας τομέα και καταξιώνει τη Λευκάδα ως το Νησί των Ποιητών και των Τεχνών. Το αποτέλεσμα ήταν να πάμε μόνο δύο άτομα Λευκαδίτες, εγώ και ο Αντρέας ο Πάσχος!!! Δυστυχώς η διάλυση του Παλιού και πραγματικά δυναμικού και ζωντανού Συλλόγου μας έγινε πριν μερικά χρόνια εξ αιτίας του ότι δυναμιτίστικε από μια δυό Οικογένειες που απαιτούσαν να ψηφιστούν τα παιδιά τους γιατί είχαν κάποια μοναδικότητα που εμείς οι άλλοι ή είμασταν βλάκες και δεν το αντιλαμβανόμαστε ή αυτοί ήταν πράγματι τέλειοι και μεις δυστυχώς δεν είχαμε την ικανότητα να το διαπιστώσουμε ή μάλλον είμασταν ζηλιάρηδες και τους … μαυρίσαμε!!! Έτσι σήμερα έχουμε κάποιες επαφές μόνο με τους Λευκαδίτες που είχαμε επαφές και πριν το Σύλλογο. Οι Κερκυραίοι, οι Ηπειρώτες, οι Κύπριοι, οι Πόντιοι κλπ. έχουν απίστευτους και δυναμικούς Συλλόγους στη Θεσσαλονίκη και είναι περήφανοι για τους Συλλόγους τους. Θυμάμαι μια παροιμία που έλεγε η γιαγιά μου η Λευκαδίτισσα η εντελώς αγράμματη: Ο καθένας για την πάρτη του κι ο διάολος για όλους!!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.