HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ Δόξα κέρδισε τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη

Η Δόξα κέρδισε τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη

Για 30 λεπτά ο Ηρακλής κυνηγούσε στο σκορ, ωστόσο στο φινάλε κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Με τρίποντο μάλιστα του Καραγκιολίδη, δέκα δευτερόλεπτα πριν το τέλος προηγήθηκε με 77-75. Στο χρόνο που απέμεινε, οι κυανόλευκοι θέλησαν να παίξουν άμυνα και όχι να οδηγήσουν τους φιλοξενούμενους στην γραμμή των ελευθέρων βολών, ώστε να διασφαλίσουν την παράταση.

Κάτι που πλήρωσαν, μιας και ο Σκλάβος 1,4 δευτερόλεπτα πριν να ηχήσει η κόρνα, με τρίποντο χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με σκορ 77-78.

Στο υπόλοιπο του αγώνα οι «κυανόλευκοι» είχαν ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο το οποίο έληξε ισόπαλο 18-18, όμως στη συνέχεια τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά. Η Δόξα με τους έμπειρους σουτέρ που διαθέτει, σε συνδυασμό με την κακή άμυνα του Ηρακλή που είχε μέτριες επιλογές στην επίθεση και αρκετά λάθη, προηγήθηκε αρχικά στο ημίχρονο με 33-41 και στο 30′ με 51-61.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η προσπάθεια των παικτών του Ηρακλή, να ανατρέψουν την κατάσταση ήταν εκπληκτική και απέδωσε καρπούς, όμως το τρίποντο του Σκλάβου 1» πριν το τέλος έδωσε το ροζ φύλλο αγώνα στους νησιώτες.

Προηγουμενο αρθρο
Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: Αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής
Επομενο αρθρο
Αποφάσεις του σημερινού (18/10) Περιφερειακού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.