HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ Νίκη Λευκάδας υπέταξε και τον ΠΑΟΚ

Η Νίκη Λευκάδας υπέταξε και τον ΠΑΟΚ

Η ομάδα μας από την αρχή πήρε το προβάδισμα (16-8 στο 7′ και 20-10 στο τέλος του α΄δεκαλέπτου). Ο επιθετικός οίστρος συνεχίστηκε και στην β΄περίοδο. Η διαφορά έφτασε και στο +17, με την Λύμουρα να μειώνει με ένα τρίποντο πριν την ανάπαυλα (40-26). Στην επίθεση εκπληκτικές οι τρεις Αμερικάνες μας, Ντάναμ, Γουάιτιντ και Όστρια.

Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν τα παράτησε και στο γ΄δεκάλεπτο πέτυχε όσους σχεδόν πόντους είχε πετύχει στις δύο πρώτες περιόδους. Η αμυντική ισορροπία της Νίκης διαταράχτηκε, η διαφορά μειώθηκε στους 4 (55-51), όμως η ομάδα μας παρουσιάστηκε ψύχραιμη, με καθοριστικό ένα τρίποντο της Όστρια με το οποίο η Νίκη τελείωσε την γ΄περίοδο προηγούμενη με επτά πόντους.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η διαφορά κυμάνθηκε πάλι γύρω στους 10 πόντους, με τα κορίτσια του Νίκου Δουβίτσα να κατακτούν την όγδοη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Χαρακτηριστική σύμπτωση το τελικό σκορ (76-62), το οποίο είναι ίδιο με τη νίκη της ομάδας μας επί του ΠΑΟΚ το 2015, στην πρώτη της χρονιά στην Α1.

Τα δεκάλεπτα: 20-10, 40-26, 58-51, 76-62

ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Δουβίτσας-Ζαβιτσάνος): Τελίδου 7 (1), Τσινέκε 5, Γουάιτιντ 20, Aρώνη Τσαμπούρη, Πολίτη, Ντάναμ 26 (1), Όστρια 16 (2), Τσέρου 2, Κοντογεώργου

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός-Αγγελίδης): Κωτούλα, Λύμουρα 18 (2), Μαγαλιού 11 (3), Κατσαμούρη, Μάλαρντ 9, Κουλουμπή 2, Στεργίου, Ταρπάγκου 2, Τράντα 4, Λιούις 5, Καρακούλα, Αλμπάνεζ 11

Προηγουμενο αρθρο
Κούλουμα στην Νικιάνα
Επομενο αρθρο
Γ΄ Εθνική: Ισόπαλοι οι πρώτοι - Βαθμολογία

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.