HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜια μικρή «ζούγκλα»… αναζητεί επειγόντως υπεύθυνο

Μια μικρή «ζούγκλα»… αναζητεί επειγόντως υπεύθυνο

Θυμάστε πόσες τυμπανοκρουσίες ακολούθησαν τη δεντροφύτευση του δρόμου κατά μήκος της μαρίνας; Μάλιστα κάποιοι, τότε, από υπερβολικό «οίστρο», υποστήριξαν πως όταν ανθίσουν τα δέντρα, θα μοιάζουμε λίγο με … την Ιαπωνία, την εποχή που ανθίζουν οι κερασιές!

DSCN9639

Τα δέντρα μετά από δυο χρόνια εξακολουθούν να είναι καχεκτικά. Όλη δε η περιοχή έχει γεμίσει χορτάρια, τόσα πολλά,, που αντί Ιαπωνία θυμίζει μια μικρή ζούγκλα! Σε κάποια σημεία τείνουν να ξεπεράσουν, σε μπόι, και τα δέντρα!

Να σημειώσω για την τάξη, ότι ο δρόμος χρησιμοποιείται -σχεδόν υποχρεωτικά- από κάθε επισκέπτη του νησιού. Η σημείωση γίνεται, επειδή πολλά ακούστηκαν προεκλογικά περί ποιοτικού τουρισμού, που θα μας «επισκεφτεί» από μόνος του, χωρίς να χρειαστεί να κουνήσουμε το δαχτυλάκι μας!!

Βιολέττα Σάντα

Προηγουμενο αρθρο
Εικόνες που κάποιοι μας στέρησαν τη δυνατότητα να βλέπουμε
Επομενο αρθρο
Ομορφες παραλίες της Λευκάδας για το καλοκαίρι

1 Σχόλιο

  1. ······
    31 Μαΐου 2014 at 12:00 — Απάντηση

    Κι όμως εγώ δεν έχω παράπονο ο Δήμος έστειλε δύο φορές εργάτες και κλάδεψαν τις πικροδάφνες έξω απο το σπίτι μου (αν και ο κηπουρός μας τις είχε κλαδέψει,όπως καθαρίζει και το χώρο απο τα χόρτα) και μάλιστα απο υπερβολικό ζήλο μπήκαν και στην ιδιοκτησία μου και κλάδεψαν και τις δικές μου. Τώρα βέβαια δεν γνωρίζω αν είχαν εντολή απο τον υπεύθυνο της καθαριότητας και να τις ξεριζώσουν!!!!!! Τα καημένα τα δεντράκια κλαδεύτηκαν παραπάνω απο ότι έπρεπε όμως αυτά ξανά γίνονται!!!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.