HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝέα κακοκαιρία έρχεται από τη Δευτέρα

Νέα κακοκαιρία έρχεται από τη Δευτέρα

Βροχές αναμένεται να εκδηλωθούν από σήμερα σε διάφορες περιοχές της χώρας, ωστόσο η κακοκαιρία αναμένεται να κορυφωθεί στην Δευτέρα.

«Χαλάει» ξανά ο καιρός από Δευτέρα

Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά πλην ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, βαθμιαία τις Κυκλάδες και την Κρήτη, νεφώσεις με τοπικές βροχές που γρήγορα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, που μετά το μεσημέρι θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές, ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια, και από το απόγευμα στην ανατολική νησιωτική χώρα. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων στα δυτικά το βράδυ.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Στα υπόλοιπα από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 και στο βόρειο Αιγαίο από το απόγευμα 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Σφοδρή κακοκαιρία με κορύφωση τη Δευτέρα, προβλέπει ο Αρναούτογλου

Ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε πως από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής αναμένονται τοπικές βροχές στα δυτικά και τα βόρεια της χώρας, ενώ κατά το μεσημέρι δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και την Αττική. Στη συνέχεια ο καιρός θα «ανοίξει» ξανά και ο ήλιος θα κάνει την εμφάνισή του.

Ωστόσο, από τη Δευτέρα το σκηνικό θα αλλάξει άρδην. Από τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας, σχεδόν όλη η επικράτεια θα επηρεαστεί από νέο κύμα που προέρχεται από την Ιταλία, το οποίο θα «δώσει» βροχές και καταιγίδες, πιθανότατα έντονου χαρακτήρα.

Προηγουμενο αρθρο
Θαυμάστε τον…
Επομενο αρθρο
Ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Παναθηναϊκό η Νίκη Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.