HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝερό: Σήμερα σταμάτησαν και να στάζουν οι βρύσες!

Νερό: Σήμερα σταμάτησαν και να στάζουν οι βρύσες!

Σήμερα οι βρύσες μας σταμάτησαν να στάζουν και αυτό το ελάχιστο νερό που με μεγαλοψυχία μας παραχωρούσε ο Δήμος τους τελευταίους 2 μήνες.

Συγχωρήστε μου τον προσωπικό τόνο και τις συχνές αναφορές στην έλλειψη νερού. Δεν ξέρω ειλικρινά πόση υπομονή και πόση καλή θέληση μπορεί να διαθέτει κάποιος, που για σχεδόν 2 μήνες βλέπει τις βρύσες του σπιτιού του, να στάζουν σχεδόν 24 ώρες. Όταν δεν μπορεί να πλυθεί ούτε να χρησιμοποιήσει τις συσκευές του σπιτιού που χρειάζονται νερό. Όταν κατοικεί στη ίδια περιοχή 18 χρόνια και φέτος το καλοκαίρι αντιμετωπίζει μια πρωτοφανή έλλειψη νερού από τις αρχές Ιουνίου, γεγονός που δεν «δικαιολογείται» ούτε από την εποχή, ούτε από την εμπειρία των προηγούμενων χρόνων.

Που παίρνει τηλέφωνο στους αρμόδιους να εκθέσει το πρόβλημα δίνοντας όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία και από την άλλη άκρη ακούει να παίζει μια «κασκέτα»: γίνεται κακή χρήση νερού, φταίει το πότισμα κ.λ.π.. Που αποκομίζει την αίσθηση πως δεν έχει διάθεση κανένας να τον ακούσει.

Πόση υπομονή μπορεί να έχει κάποιος όταν από την έλλειψη νερού έχει σχεδόν καταστραφεί το πλυντήριο πιάτων του σπιτιού του, το οποίο αγοράστηκε άλλες εποχές και στις παρούσες συνθήκες δεν μπορεί να αντικατασταθεί.

Πόση υπομονή μπορεί να έχει κάποιος όταν δεν μπορεί να προγραμματίσει στο σπίτι του τίποτα, όταν δεν ξέρει αν θα έχει νερό να ρίξει στο πρόσωπο του το πρωί μόλις ξυπνήσει -όπως σήμερα- και ακούει χιλιοειπωμένες δικαιολογίες.

Βιολέττα Σάντα

Προηγουμενο αρθρο
Τι ισχύει από σήμερα με τα capital controls
Επομενο αρθρο
Όταν οι γάτες κάνουν πάρτι στον Αη Μηνά

2 Σχόλια

  1. Α.Β
    27 Ιουλίου 2015 at 12:02 — Απάντηση

    Κυρια μου τι να πεις στους ασχετους.
    Θα κανουν τη διαβουλευση τους και μετα θα τρεξουν να δουν αν ερχεται οσο νερο ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ….!!
    Μηπως εχουν απληρωτο κανα εργολαβο?????

  2. anwnimos
    26 Ιουλίου 2015 at 14:13 — Απάντηση

    Οχι μονο εχετε απολυτο δικιο.
    Οχι μονο ακουμε χιλιοειπωμενες δικαιολογιες.
    Οχι μονο ειναι το πρωτο καλοκαιρι που τα ζητηματα υδρευσης, απορριμματων, κυκλοφοριακου και διαχειρισης κοινοχρηστων χωρων και αισθητικης ειναι στην χειροτερη κατασταση τους ever.
    Επιπλεον θεωρουμαστε και κατηγορουμαστε αυταρεσκοι, επαναπαυμενοι, υποκριτες, οτι εθελοτυφλουμε σε σημαντικα κοινωνικα ζητηματα και οτι θελουμε να κρυβουμε τα προβληματα κατω απο το χαλί επειδη απλα αναδεικνυουμε ζητηματα καθημερινοτητας περα απο ιδεολογικες ταμπελες απο ιδεοληπτικους.
    Συνεχιστε την αληθινη σας και ρεαλιστικη σας γραφη και κριτικη

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.