HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟ «ΡΩΜΙΟΤΟΠΟΣ» από το «Φωτεινό» Σφακιωτών

Ο «ΡΩΜΙΟΤΟΠΟΣ» από το «Φωτεινό» Σφακιωτών

Του Μίμη Κούρτη

Μια συναρπαστική βραδιά έζησαν χθες το βράδυ, όσοι βρέθηκαν στα Λαζαράτα! Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σφακιωτών «ΦΩΤΕΙΝΟΣ» έδωσε στην έδρα του, την τελευταία παράσταση για φέτος, με τον τίτλο «ΡΩΜΙΟΤΟΠΟΣ».

Μια χορευτική πανδαισία που σκιαγράφησε χορούς από την Αρχαία Ελλάδα μέχρι την Ανατολική Ρωμυλία. Πάνω από εξήντα χορευτές και χορεύτριες ανέβηκαν στην καλαίσθητη σκηνή και παρουσίασαν ένα δίωρο μοναδικό πρόγραμμα. Ένα πρόγραμμα από το οποίο δεν έλειψε ούτε ο καραγκιόζης, αφού μεγάλος αριθμός χορευτών είναι προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

Πρωτεργάτης της εκδήλωσης είναι ο Γεράσιμος Λογοθέτης, χοροδιδάσκαλος και ψυχή του συλλόγου, όπως τόνισε η πρόεδρος του συλλόγου, κυρία Έμυ Χαλκιά.

Πέρα από το ζεστό χειροκρότημα η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς και η μεγαλύτερη επιβράβευση για τον δάσκαλο, ήταν, όταν τα μικρότερα παιδιά του συλλόγου χάρισαν από ένα τριαντάφυλλο κι ένα γλυκό φιλί στον» «κύριο τους», όπως τον αποκαλούσαν στις πρόβες. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές που μπροστά η πίσω από τη σκηνή έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό τους ώστε να πετύχει η παράσταση.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Προηγουμενο αρθρο
Άκτιο-Αμβρακία: Επανήλθαν οι ρυθμοί, στόχος η λειτουργία μέσα στο 2015
Επομενο αρθρο
Εγκαίνια Σύγχρονης Επτανησιακής Τέχνης στο Αργοστόλι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.