HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟ Τηλυκράτης προσφέρει τα έσοδα συναυλίας του Πάνου Μουζουράκη στους πληγέντες της φωτιάς

Ο Τηλυκράτης προσφέρει τα έσοδα συναυλίας του Πάνου Μουζουράκη στους πληγέντες της φωτιάς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά τη καταστροφική φωτιά στη Λευκάδα το Δ.Σ. του Τηλυκράτη συνεδρίασε και ομόφωνα αποφάσισε τα κέρδη από τα εισιτήρια της συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Αύγουστου με τον Πάνο Μουζουράκη να διατεθούν εξολοκλήρου στις οικογένειες που πλήγηκαν από την φωτιά.

Μετά από επαφή που είχαμε και με τον ίδιο τον καλλιτέχνη, προς τιμήν του δώρισε και αυτός με τη σειρά του το σύνολο της δικής του αμοιβής για τον ίδιο σκοπό, και για αυτό και τον ευχαριστούμε θερμά.

Σας καλούμε λοιπόν την Δευτέρα στις 15 Αύγουστου στο ανοιχτό θέατρο Λευκάδας να διασκεδάσουμε και με το εισιτήριο των 10 ευρώ προπώληση ( 12 ταμείο) να δώσουμε μια μικρή ανάσα στους συμπολίτες μας που μας έχουν ανάγκη.

MOUZOUAFISA (1)

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοίνωση της ΔΕΗ προς τους καταναλωτές
Επομενο αρθρο
Η Πόλη Νυστάζει

2 Σχόλια

  1. Αποστολης Μαυροκεφαλος
    13 Αυγούστου 2016 at 09:19 — Απάντηση

    Ενα μεγάλο μπράβο στον Τηλυκράτη.

  2. Ηλίας Κοντογεώργης
    13 Αυγούστου 2016 at 00:03 — Απάντηση

    Μπράβο στον Τηλυκράτη. Αξίζουν συγχαρητήρια. Η ομάδα δείχνει το δρόμο που πρέπει ν’ ακολουθήσουν όλοι οι φορείς της Λευκάδας. Ακόμη και το Πνευματικό Κέντρο!
    Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες, βάζουμε πάνω απ’ όλα την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά. Τα άλλα, μπορούν να περιμένουν.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.