HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ«Πιάσαμε το Μάη στου Αμερικάνου» στην Κουζούντελη (Φώτο + video)

«Πιάσαμε το Μάη στου Αμερικάνου» στην Κουζούντελη (Φώτο + video)

Ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών η επιτυχία της εκδήλωσης « Πάμε να πιάσουμε το Μάη» που πραγματοποιηθηκε την παραμονή της Πρωτομαγιάς «στου Αμερικάνου» στην Κουζούντελη.

Αξίζουν συγχαρητήρια στο Σύλλογο Αγιομαυριτών για την πραγματοποίηση της πολύ όμορφης εκδήλωσης για το καλωσόρισμα του Μάη και της Άνοιξης. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και η οργάνωση άψογη. Μια εκδήλωση που θα μπορούσε να είναι η ταυτότητα της πόλης μας, αλλά που δεν είναι αργά να καθιερωθεί από τώρα και πέρα.

Μέσα στο ξεχωριστό χώρο που προσφέρει το κτήμα του Αμερικάνου, οι Λευκαδίτες έδειξαν ότι μπορούν να υποδέχονται την άνοιξη με ξεχωριστό τρόπο. Η Αγιομαυρίτικη παρέα έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και μας προσέφερε μουσικές που μάγεψαν. Ήταν γλυκές, όμορφες και τρυφερές όπως αρμόζει σε εκδηλώσεις που επενδύουν στην ποιότητα, πέρα από το συρμό. Εκδηλώσεις που οι άνθρωποι μπορούν ακόμα να συναντιόνται και να διασκεδάζουν -όχι όπως παλιά όπως με ευκολία μπορεί να πει κάποιος- αλλά ξεχωριστά και με ποιότητα.

Συγχωρήστε μου τον ενθουσιασμό, αλλά δεν είναι υπερβολή να πω ότι η χτεσινοβραδινή εκδήλωση είναι από τις λίγες που γίνονται σ’ αυτή την πόλη και δεν αποτελούν θλιβερή αναβίωση. Ακουμπούν στην παράδοση, αλλά είναι περισσότερο χρήσιμες σήμερα που η χαρά και η διασκέδαση έχουν γίνει μιμητισμός, μια απρόσωπη μαζικότητα.

Τι να πω για τα εδέσματα! Η καλύτερη ριγανάδα που έχω δοκιμάσει σε συνδυασμό με τις μακράν νοστιμότερες Μεγανησιώτικες αρμυροσαρδέλες.
Χρόνια πολλά και καλό μήνα σε όλους.

Μετά τις φωτογραφίες ακολουθεί ένα ερασιτεχνικό βιντεάκι

Προηγουμενο αρθρο
Κάλεσμα στην απεργία της 1ης Μάη από Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Ο ΑΝΤ1 στη Λευκάδα

1 Σχόλιο

  1. kωστας
    2 Μαΐου 2015 at 02:04 — Απάντηση

    τελεια οργανωση μπραβο?????

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.