HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠρογραμματική σύμβαση για το υδατοδρόμιο Λευκάδας

Προγραμματική σύμβαση για το υδατοδρόμιο Λευκάδας

Με τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων νήσων και Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λευκάδας ανοίγει ο δρόμος για την δρομολόγηση των προκαταρκτικών ενεργειών αδειοδότησης του υδατοδρομίου Λευκάδας.Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο προγραμματίζει την εκπόνηση φακέλου και την υποβολή του τεχνικού δελτίου για την αδειοδότηση του έργου.

Ο τεχνικός φάκελος περιλαμβάνει σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή 4 εγχειρίδια και μια σειρά δικαιολογητικών. Το έργο κρίνεται ιδιαίτερης σημασίας για την Λευκάδα δεδομένου ότι η αδειοδότηση του υδατοδρομίου και η λειτουργία των υδροπλάνων θα δώσουν νέα ώθηση στις διαρκώς αυξανόμενες τουριστικές ανάγκες του νησιού ενώ θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην κάλυψη και των μεταφορικών αναγκών με τις παράκτιες περιοχές της χώρας μας. Έτσι είναι άμεση η ωφέλεια του πληθυσμού ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά την τουριστική περίοδο και αναβαθμίζεται σημαντικά το τουριστικό προϊόν του νησιού.

Διαβάστε την σύμβαση [ΕΔΩ]

Προηγουμενο αρθρο
Πέθανε ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος
Επομενο αρθρο
Βραδυνή επιστροφή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.