HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣπουδές Διακόσμησης και στο ΔΙΕΚ Λευκάδας

Σπουδές Διακόσμησης και στο ΔΙΕΚ Λευκάδας

Σπουδές Διακόσμησης για πρώτη φορά και στο ΔΙΕΚ Λευκάδας .

Με πρόσφατη Υπουργική Απόφαση εγκρίθηκε η πρόταση του ΔΙΕΚ Λευκάδας για να λειτουργήσει η ειδικότητα «Εσωτερική αρχιτεκτονική, διακόσμηση και Σχεδιασμός αντικειμένων» την νέα χρονιά κατάρτισης 2019-20
Τομείς Απασχόλησης

Οι απόφοιτοι της ειδικότητας «Εσωτερική αρχιτεκτονική, διακόσμηση και Σχεδιασμός αντικειμένων» μπορούν να εργαστούν σε τεχνικές εταιρείες, σε αρχιτεκτονικά γραφεία, γραφεία διακοσμητών, γραφεία πολιτικών μηχανικών, εταιρίες κατασκευών, εταιρίες σχεδιασμού και εμπορίας επίπλων, εταιρίες σχεδιασμού και εμπορίας αντικειμένων χρήσης και εταιρείες ή καταστήματα υλικών δόμησης και διακόσμησης, εταιρίες οργάνωσης εκθέσεων και εκδηλώσεων, σε γραφεία μελετών και κατασκευών έργων διακόσμησης, σε εταιρείες παραγωγής ή εφαρμογής υλικών και συστημάτων διακόσμησης, ως σύμβουλοι προβολής και marketing επιχειρήσεων στον ευρύτερο χώρο του Design και ως ελεύθεροι επαγγελματίες.

Σύμφωνα με το πλησιέστερο επαγγελματικό περίγραμμα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.: Ο/η Διακοσμητής/τρια (εσωτερικών χώρων – βιτρίνας) αναλαμβάνει την διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων κατά τρόπο λειτουργικό ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες αλλά και η αισθητική στο σύγχρονο περιβάλλον. Ασχολείται με τον σχεδιασμό και την επίβλεψη του έργου που αναλαμβάνει, λαμβάνοντας υπόψη του τις ιδιαιτερότητες του χώρου και τις ανάγκες και προτιμήσεις του πελάτη.

Η φοίτηση ειναι δωρεάν, χωρίς όριο ηλικίας για απόφοιτους όλων των τύπων Λυκείου (απολυτήριο Λυκείου, ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, ΤΕΕ,κλπ.) Η ιδιότητα ανέργου διατηρείται. Παρέχεται δικαίωμα αναβολής στράτευσης.
Οι αιτήσεις εγγραφής των υποψηφίων σπουδαστών θα γίνονται ηλεκτρονικά από 02-09-2019 έως 09-09-2019 . Η σχετική πρόσκληση αναμένεται να ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας http://www.gsae.edu.gr/el/ και θα αφορά αιτήσεις εγγραφής για όλες τις ειδικότητες των Δημοσίων ΙΕΚ της χώρας.

Επισημαίνεται ότι έχουν επίσης εγκριθεί για να λειτουργήσουν στο ΔΙΕΚ Λευκάδας την νέα χρονιά οι παρακάτω ειδικότητες:
-ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ
– ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ
– ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Οι ειδικότητες στα Δημόσια ΙΕΚ λειτουργούν εφόσον εγγραφεί ικανός αριθμός σπουδαστών.

Προηγουμενο αρθρο
Λευκάδα... τέλος μιας εποχής, μέρος Β'
Επομενο αρθρο
Δωρεά βιβλίων στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.