HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυνάντηση αντιπροσωπείας του Δ.Σ. του συλλόγου εκπ/κων με τον Θ. Χαλικιά

Συνάντηση αντιπροσωπείας του Δ.Σ. του συλλόγου εκπ/κων με τον Θ. Χαλικιά

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ
«ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ»
Γ. Μεσσήνη 7, 31100 Λευκάδα
Τηλ.- Fax: 2645026165 – Κιν. 6974815958
Εmail: sepelefkadas@yahoo.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση αντιπροσωπείας του Δ.Σ. με τον αντιπεριφερειάρχη

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9/9/2014 στις 11.00 π.μ. συνάντηση αντιπροσωπείας του Δ.Σ. του Συλλόγου με τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Θ. Χαλικιά.

Στη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε θετικότατο κλίμα, συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα της μεταφοράς των μαθητών και των κτιριακών προβλημάτων σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης μας παρουσίασε το σχεδιασμό που έχει εκπονήσει και βάσει του οποίου στοχεύει να δώσει ριζική λύση στο θέμα των μεταφορών , ώστε να μην εμφανίζονται τα ίδια προβλήματα με την έναρξη κάθε νέας σχολικής χρονιάς.

Ο σχεδιασμός αυτός στην παρούσα φάση περιλαμβάνει ένα δρομολόγιο μεταφοράς μαθητών στις 14:00 με το πρόσθετο στοιχείο της παρουσίας συνοδού σε κάθε δρομολόγιο, κάτι που ενώ προβλέπονταν δεν εφαρμόζονταν μέχρι σήμερα.

Από την πλευρά μας του εξηγήσαμε τους λόγους για τους οποίους είναι αναγκαίο να υπάρξει και δεύτερο δρομολόγιο για τους μαθητές που σχολάνε 12:30 και που είναι παιδαγωγικά ανεπίτρεπτο να παραμένουν στο σχολείο μετά το πέρας των μαθημάτων τους. Είναι φυσικά αυτονόητο ότι ο Σύλλογός θα συνεχίσει να διεκδικεί λύση και σε αυτό το θέμα.

Για τα κτιριακά των σχολείων μάς δήλωσε ότι υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να δοθούν άμεσες λύσεις στα σημαντικότερα από αυτά και για το λόγο αυτό ο Σύλλογος σε συνεργασία με τους διευθυντές τους την προσεχή Δευτέρα θα προσκομίσει στην περιφέρεια ολοκληρωμένο φάκελο προβλημάτων.

Το ΔΣ παρακολουθεί από κοντά και θα κρατά ενήμερα τα μέλη του για την πορεία εξέλιξης των θεμάτων αυτών.

Προηγουμενο αρθρο
Η Καρυά όπως την είδε μια Γερμανίδα φωτογράφος
Επομενο αρθρο
Δωρεάν διανομή ροδάκινων από το Δήμο Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.