HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυναντήσεις και αυτοψία του Βουλευτή για το θέμα των στερεών αποβλήτων της Λευκάδας

Συναντήσεις και αυτοψία του Βουλευτή για το θέμα των στερεών αποβλήτων της Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συναντήσεις και αυτοψία του Βουλευτή Λευκάδας Αθανάσιου Καββαδά για το θέμα των στερεών αποβλήτων της Λευκάδας

Με τον κ. Στάθη Βλάχο Αντιδήμαρχο Δήμου Λευκάδας και καθ’ ύλην αρμόδιο για τα θέματα που αφορούν στα απορρίμματα συναντήθηκε ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς, το πρωί της Παρασκευής 12ης Ιουλίου 2019.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η αναλυτική ενημέρωση του Βουλευτή από τον κ. Βλάχο, για το σοβαρότατο ζήτημα των στερεών αποβλήτων που αποτελεί απειλή για την υγεία των κατοίκων της πόλης και των γειτονικών οικισμών, αλλά και μείζων πρόβλημα για την οικονομία, το περιβάλλον και την ανάπτυξη του νησιού.

Αμέσως μετά την συνάντηση ακολούθησε επιτόπια αυτοψία στον χώρο που λειτουργεί ο δεματοποιητής και στον χώρο απόθεσης στερεών αποβλήτων.

Ο κ. Καββαδάς χαρακτήρισε την κατάσταση ως το σοβαρότερο πρόβλημα του Δήμου Λευκάδας, το οποίο απαιτεί επειγόντως οριστική λύση με την συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων και υπευθύνων.

Στα πλαίσια εξεύρεσης λύσης ο κ. Βουλευτής το μεσημέρι της ίδιας ημέρας επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Άκτιου – Βόνιτσας κ. Γιώργο Αποστολάκη με τον οποίο είχε μια εποικοδομητική συζήτηση επί του θέματος, ενώ θα μεταβεί στην Αθήνα την Τρίτη όπου θα συμμετάσχει σε σύσκεψη στο ΥΜΕΠΕΡΑΑ για την προέγκριση δημοπράτησης της ΜΟΠΑΚ και της διευθέτησης των απορριμμάτων της Λευκάδας μέχρι την λειτουργία της μονάδας.

Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό

Προηγουμενο αρθρο
Απομακρύνονται οι κάδοι απορριμμάτων από την παραλία της Πρέβεζας
Επομενο αρθρο
Ο πραματευτής ή Γυρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.