HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤραγωδία στην Αμφιλοχία – Έκρηξη φιάλης – Βαριά τραυματίες

Τραγωδία στην Αμφιλοχία – Έκρηξη φιάλης – Βαριά τραυματίες

Έκρηξη φιάλης υγραερίου σε καφενείο – Βαριά τραυματίες

Ένα τραγικό συμβάν έγινε πριν από μια ώρα περίπου και κραυγές πόνου ακούστηκαν ξαφνικά σε καφενείο στο Λουτρό Αμφιλοχίας, όταν προκλήθηκε έκρηξη φιάλης με αποτέλεσμα το ωστικό κύμα να εκτοξεύσει τους θαμώνες του καφενείου με κλειστές τις πόρτες αρκετά μέτρα έξω από αυτό. Πάνω από 10 ήταν τα θύματα της απρόσμενης έκρηξης, κάποιοι εκ των οποίων είναι βαριά τραυματισμένοι, φέροντας σοβαρά εγκαύματα και σπασμένα μέλη.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κ.Υ Αμφιλοχίας για να τους παρατεθούν οι πρώτες βοήθειες.Τα ασθενοφόρα όμως της περιοχής δεν επαρκούσαν και χρειάστηκε η συνδρομή του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας όπου κάποιοι από τους τραυματίες μετεφέρθησαν εκεί.

Οι τραυματίες συνολικά είναι περίπου 15, τέσσερις οι σοβαρά τραυματίες οι οποίοι φέρουν εγκαύματα τρίτου βαθμού σε όλο το σώμα.

Από το σύνολο των τραυματιών της ισχυρής έκρηξης που σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε καφενείο στο Λουτρό Αμφιλοχίας, τέσσερις νοσηλεύονται αυτή την ώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, εννέα στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου και δύο στο Κ.Υ Αμφιλοχίας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η κατάσταση των τριών ασθενών που βρίσκονται στην Άρτα είναι καλή, ένας από αυτούς θα μεταφερθεί στο Θριάσιο για περαιτέρω φροντίδα.
Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρονται αυτή την ώρα επτά από εννέα ασθενείς που είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία, πιθανή αίτια της έκρηξης ήταν φιάλη υγραερίου, η οποία αλλάχθηκε το πρωί, αλλά παρέμεινε στο χώρο του καταστήματος και από την οποία δημιουργήθηκε διαρροή.

6

1

2

3

4

Πηγή: xiromeronews.blogspot.gr

Προηγουμενο αρθρο
Από τον μπάρμπα Αντρέα στο ζαχαροπλαστείο «Παπαδόπουλος»
Επομενο αρθρο
Έκρηξη κρατήσεων βλέπουν για την Ελλάδα οι Γερμανοί tour operators

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.