HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΦωτιά εκδηλώθηκε στη χωματερή της Λευκάδας

Φωτιά εκδηλώθηκε στη χωματερή της Λευκάδας

Φωτιά εκδηλώθηκε στη χωματερή της Λευκάδας στις παλιές Αλυκές, άγνωστο ποτέ.

Μέχρι αυτή τη στιγμή η φωτιά συνεχίζει. Στη περιοχή υπάρχει τεράστιο σύννεφο καπνού, η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική και η μυρωδιά ανάλογα με τον αέρα, διασκορπίζεται σε όλη την πόλη. Γίνονται συνεχής εκρήξεις από γκαζάκια, πασχαλινά βεγγαλικά και ό,τι άλλο εύφλεκτο υπάρχει.

Στο χώρο βρίσκεται η Πυροσβεστική και μηχανήματα του δήμου που μεταφέρουν χώμα. Ο ρόλος της πυροσβεστικής στην προκειμένη περίπτωση είναι περισσότερο η περιφρούρηση του περιβάλλοντος χώρου.

Είναι πολύ δύσκολη η κατάσβεση της πυρκαγιάς. Τα σκουπίδια έχουν σχηματίσει λόφους, πράγμα που θα δυσκολέψει την επίστρωση τους με χώμα.

Ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι ήταν από το πρωί στην περιοχή. Η κατάσταση είναι δύσκολη. Η φωτιά στις χωματερές είναι «εσωτερική», είναι δύσκολη η κατάσβεση τους και γίνονται αφορμή για έκλυση στην ατμόσφαιρα επικίνδυνων διοξινών από την καύση κάθε είδους πλαστικού.

Για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

DSCN9536

DSCN9537

DSCN9538

DSCN9539

DSCN9540

DSCN9541

DSCN9542

DSCN9544

DSCN9545

DSCN9546

DSCN9548

Προηγουμενο αρθρο
Στάση εργασίας από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση Δήμου Λευκάδας για τη φωτιά στη χωματερή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.