HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΦωτιά σε θαλαμηγό στο Νυδρί Λευκάδας

Φωτιά σε θαλαμηγό στο Νυδρί Λευκάδας

Φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί σε θαλαμηγό που ήταν δεμένη στο λιμάνι του Νυδριού. Η φωτιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις με αποτέλεσμα να μεταδοθεί σε παρακείμενο ιστιοφόρο. Στο λιμάνι του Νυδριού δεν υπάρχει κανένα σύστημα πυρόσβεσης. Η Πυροσβεστική έφτασε έγκαιρα, αλλά είχε ήδη χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Την φλεγόμενη θαλαμηγό ρυμούλκησε τοπικό ημερόπλοιο με κατεύθυνση τα ανοιχτά. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για τρεις επιβαίνοντες η οποίοι είναι καλά στην υγεία τους.

Ευτυχώς η πυρκαγιά εκδηλώθηκε αφού είχαν αποχωρήσει τα ημερόπλοια για τις ημερήσιες κρουαζιέρες. Στην αντίθετη περίπτωση θα μιλούσαμε για τεράστια καταστροφή στο πολυσύχναστο λιμάνι του Νυδριού.

Μετά και την πρόσφατη πυρκαγιά στο κέντρο της πόλης της Λευκάδας, γίνεται φανερό πως δεν μπορούμε να «κοροϊδεύουμε» άλλο. Αποδεικνύεται κάθε μέρα η έλλειψη μέτρων για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων και η ανάγκη λήψης μέτρων πυροπροστασίας.

20160828_125511

20160828_124542

20160828_125455

Ο καπνός από την πυρκαγιά στο λιμάνι του Νυδριού, όπως φαίνονταν από την παραλία του Κάστρου πάνω από το σωρό της άμμου.

DSCN1005

Προηγουμενο αρθρο
Πιάστηκαν «στα πράσα» διαρρήκτες αυτοκινήτου στην Περατιά
Επομενο αρθρο
Ολοσχερής καταστροφή από την πυρκαγιά και για τα δυο πλοία στο Νυδρί

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.