HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΧορωδιακή βραδιά Λευκάδας με την αδελφοποιημένη πόλη Leucate της Γαλλίας

Χορωδιακή βραδιά Λευκάδας με την αδελφοποιημένη πόλη Leucate της Γαλλίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ (15/4) χορωδιακή συνάντηση της Λευκάδας και της αδελφοποιημένης πόλης της Ν. Γαλλίας Leucate στην αίθουσα εκδηλώσεων της Φιλαρμονικής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος της Leucate, Μισέλ Πι – έφτασε μόλις σήμερα – και σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της Λευκάδας. Η εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια πολιτιστικών ανταλλαγών των δυο πόλεων και αποτελεί συνέχεια της περσινής επίσκεψης πολιτιστικών σωματείων του νησιού, συνοδεία του τότε Δημάρχου, στη Γαλλική πόλη.

Η αδελφοποίηση των δυο πόλεων χρονολογείται από το 2001 και όπως όλα δείχνουν έχει μια χρήσιμη και ευχάριστη συνέχεια.

Στην αρχή της εκδήλωσης έγινε ανταλλαγή χαιρετισμών και φιλοφρονήσεων μεταξύ των δυο αντιπροσωπειών. Η χορωδία της Leucate βρίσκεται από τη Δευτέρα στη Λευκάδα και θα παραμείνει φιλοξενούμενη μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.

Στην αποψινή παράσταση τραγούδησαν η Παιδική Χορωδία του Πνευματικού Κέντρου, η Χορωδία του Ορφέα και η χορωδία της Leucate αποτελούμενη από 50 άτομα. Στο τέλος της εκδήλωσης οι χορωδίες του Ορφέα και της Leucate τραγούδησαν από κοινού.

Προηγουμενο αρθρο
Έγινε και καρνάγιο ο περιβάλλων χώρος του Κάστρου;
Επομενο αρθρο
Η όμορφη γλιτσίνια της «Αίγλης»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.