HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΧριστουγεννιάτικο παζάρι βιβλίου στο Δημοτικό Σχολείο Σφακιωτών

Χριστουγεννιάτικο παζάρι βιβλίου στο Δημοτικό Σχολείο Σφακιωτών

Πολλοί από εμάς έχουμε γεμίσει τις βιβλιοθήκες του σπιτιού μας με τα βιβλία που έχουμε διαβάσει.. Κάποια από τα βιβλία μας είναι υπερβολικά πολύτιμα για να τα αποχωριστούμε, αρκετά άλλα όμως θα τα αντικαθιστούσαμε ευχαρίστως με βιβλία που δεν έχουμε διαβάσει.

Επιπλέον, τα παιδιά μας μεγαλώνουν και τα παιδικά τους παραμύθια πρέπει κι αυτά να αντικατασταθούν. Σκεφτήκαμε ένα πρωτότυπο τρόπο να ανανεώσουμε όλοι το περιεχόμενο της βιβλιοθήκης μας, να αποκτήσουμε νέα βιβλία που μας ενδιαφέρουν λύνοντας παράλληλα και το πρόβλημα της έλλειψης χώρου.
Φέρτε μας τα παλιά, διαβασμένα βιβλία, δικά σας ή των παιδιών σας, σε καλή κατάσταση, (να μην είναι σκισμένα, γραμμένα ή υπερβολικά φθαρμένα) που δεν θέλετε πια.

Εμείς θα τα συγκεντρώσουμε στο σχολείο και θα διοργανώσουμε ένα παζάρι βιβλίου με αυτά τα οποία θα πωλούνται στην εντελώς συμβολική τιμή του ενός ευρώ . Τα έσοδα από το παζάρι των βιβλίων θα διατεθούν αποκλειστικά για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η συγκέντρωση των βιβλίων θα γίνεται κάθε μέρα στο Δημοτικό Σχολείο Σφακιωτών μέχρι την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015. Εναλλακτικά όσοι επιθυμούν να προσφέρουν βιβλία μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το 2645061380 ή στο 6945274527. Το Παζάρι βιβλίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 18.00.

Ας δώσουμε μια ευκαιρία στα βιβλία μας να ταξιδέψουν για νέους τόπους, να βρουν καινούργιους αναγνώστες, να τα κρατήσουν νέα χεράκια, να χρωματίσουν νέες φαντασίες !

Σας περιμένουμε.

Προηγουμενο αρθρο
Κήρυξη σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης του Δήμου Μεγανησίου
Επομενο αρθρο
Μέχρι 18/12 οι αιτήσεις για τις επιχειρήσεις που έπαθαν ζημιές από το σεισμό

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.