HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΆλλη μία γάτα χτυπημένη από αυτοκίνητο και εγκαταλειμμένη

Άλλη μία γάτα χτυπημένη από αυτοκίνητο και εγκαταλειμμένη

ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/2/2021, ώρα 19.30

Άλλη μία γάτα χτυπημένη από αυτοκίνητο και εγκαταλειμμένη…..

Καθημερινή υπόθεση η εγκατάλειψη χτυπημένων ζώων, κυρίως γατών. Μάρτυρας; Κανένας, όπως πάντα!

Για αυτούς που επέβαιναν στο αμάξι, ήταν μόνο μία γάτα. Αν ήταν κάποια λακκούβα στην ίδια θέση του οδοστρώματος, ο οδηγός θα πρόσεχε, μήπως κάνει ζημιά στην ζάντα του αμαξιού. Τώρα ήταν απλά μία γάτα. Πολύ μεγάλη για να μην καταλάβει ότι την χτύπησε….

Ο κος «Χ» όμως, δεν είχε την ίδια άποψη. Αντιθέτως, θεώρησε ότι είναι υποχρέωσή του να βοηθήσει το ζωντανό. Βρήκε την γάτα ακόμα ζωντανή και μας τηλεφώνησε αμέσως. Προσφέρθηκε για λόγους ταχύτητας να πάει την γάτα σε έναν κτηνίατρο ο ίδιος, αλλά δυστυχώς, το γατί εν τω μεταξύ πέθανε.

ΠΙΘΑΝΩΣ Η ΓΑΤΑ ΝΑ ΖΟΥΣΕ ΑΝ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΠΕ ΑΙΜΟΦΥΡΤΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.

Επαναλαμβάνουμε ότι η πράξη της εγκατάλειψης ζώου μετά από τροχαίο ατύχημα, θεωρείται αδίκημα!

Η εγκατάλειψη ενός χτυπημένου πλάσματος όμως, πέρα από νόμους και πρόστιμα, δείχνει το χαμηλότατο επίπεδο πολιτισμού και ηθικής πολλών συμπολιτών μας.

Παρ’ όλη την στενοχώρια και την αγανάκτηση που προξενεί ένα τέτοιο περιστατικό, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι ήταν θετικό, αν μπορεί κάποιος να το πει έτσι, το ότι το ζώο δεν πέθανε από δηλητηρίαση γιατί….

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΓΑΤΕΣ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ.

Παρακαλούμε όποιον δει την οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση να μας ειδοποιήσει αμέσως, είτε εμάς είτε το Α/Τ Λευκάδας (2645022100 ή 2645029370)

Σωματείο Ζωόφιλων Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
1905 Λευκάδα, Εγκλουβή
Επομενο αρθρο
Ευχαριστήριο από τον Δημήτρη που παλεύει για τη ζωή του

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.