HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΉττα στην Θεσσαλονίκη από τον Ηρακλή για τη Νίκη Λευκάδας

Ήττα στην Θεσσαλονίκη από τον Ηρακλή για τη Νίκη Λευκάδας

Την ήττα γνώρισε η Γυναικεία μας Ομάδα από τον Ηρακλή, ο οποίος πιο παθιασμένος και συγκεντρωμένος πήρε τη νίκη στον αγώνα που διεξήχθη στο Ιβανώφειο της Θεσσαλονίκης με σκορ 71-64.

Με τη βαθμολογική αυτή απώλεια η Νίκη παραμένει μεν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, όμως την ερχόμενη Κυριακή στην Λευκάδα δίνει έναν πολύ κρίσιμο αγώνα κόντρα στην Δάφνη που καραδοκεί για να την προσπεράσει.

Δεκάλεπτα: 19-14, 37-32, 54-44, 71-64

Ηρακλής (Λαμπρόπουλος): Κάντις 12, Τσουμπερλή 4, Πετρίδου Ε. 2, Γιαννούδη 5, Μπράιαντ 26, Κατωπόδη 2, Λογδανίδου, Λιούις 20

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας-Ζαβιτσάνος): Τσινέκε Κ., Τσινέκε Ε. 5 (1), Σύρρα 11 (2), Παπαμιχαήλ 8, Γουόκερ 10, Μπαλτά 8 (2), Σμιθ 18 (3), Νάιτ 4

Δήλωση Νίκου Δουβίτσα: «Είμαστε μια ομάδα που είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Σήμερα κάναμε το χειρότερο παιχνίδι της χρονιάς. Δεν είχαμε ενέργεια, πάθος και δύναμη και δίκαια ήρθε η ήττα. Συνεχίζουμε. Έχουμε τρία παιχνίδια στα οποία είμαστε ικανοί για όλα»

Προηγουμενο αρθρο
Η... ακολουθία των χαιρετισμών!
Επομενο αρθρο
Μέχρι τις 24 Απριλίου οι δηλώσεις στο Κτηματολόγιο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.