HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑγκυροβόλιο Βασιλικής: Σύσταση επιτροπής εκτίμησης ζημιών – νέα (15η) παράταση παράδοσης του έργου

Αγκυροβόλιο Βασιλικής: Σύσταση επιτροπής εκτίμησης ζημιών – νέα (15η) παράταση παράδοσης του έργου

Σύμφωνα με αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Λευκάδας

Στον ορισμό επιτροπής για την σύνταξη πρωτοκόλλου διαπίστωσης βλαβών από την θεομηνία στις 29/11/2021 & 30/11/2021, στο έργο: «Αγκυροβόλιο τουριστικών σκαφών Βασιλικής» αναδόχου  αποτελούμενη από  Τεχνικούς Υπαλλήλους της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών  προχωράει ο δήμος Λευκάδας

Η επιτροπή θα προβεί σε επιτόπια εξέταση σε αντιπαράσταση με εκπρόσωπο της Αναδόχου Κ/Ξ για την σύνταξη πρωτοκόλλου διαπίστωσης βλαβών του έργου, σύμφωνα με τα οριζόμενα του άρθρου 58 του Ν. 3669/2008 και το άρθρο 157 του Ν. 4412/2016.

Παράλληλα αποφασίστηκε η 15η παράταση της συνολικής προθεσμίας του έργου κατά 90 ημερολογιακές ημέρες με αναθεωρήσεις, δηλαδή μέχρι τις 31-03-2022 εξαιτίας του γεγονότος ότι το χρονικό διάστημα 28-11-2021 μέχρι και τις 30-11-2021 έλαβε χώρα κακοκαιρία, με την επικράτηση νότιων νοτιοδυτικών ανέμων έντασης έως 10bfr και θαλάσσιους κυματισμούς μεγαλύτερα των 3μ

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών προκλήθηκαν ζημιές σε όλη την έκταση του αγκυροβολίου, οι οποίες απαιτούν αποκατάσταση ώστε να καταστεί το αγκυροβόλιο λειτουργικό. Μέχρι σήμερα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες των δοκιμών στις εγκαταστάσεις, διότι αναμένεται η  σύνδεση με το ηλεκτρικό δίκτυο.

Πηγή: https://meganisinews.eu/

Προηγουμενο αρθρο
Η φιλανθρωπική ποδηλατάδα του «Φίλανδρου»
Επομενο αρθρο
Χρόνια Καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.