HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑνίκητος ο Τεντόγλου: Ξανά Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Κλειστό Στίβου

Ανίκητος ο Τεντόγλου: Ξανά Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Κλειστό Στίβου

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο, το δεύτερο συνεχόμενο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, με άλμα στα 8.22μ. – Φοβερός τελικός με τον Φουρλάνι να παίρνει το ασημένιο!

Ο Μίλτος Τεντόγλου το έκανε ξανά, καθώς στέφθηκε για δεύτερη σερί φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στη Γλασκόβη, φτάνοντας τα 10 μετάλλια, με τον Έλληνα άλτη να αποτελεί τον «βασιλιά» των αλμάτων!

Ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής υπερασπίστηκε τον τίτλο του και πριν κλείσει τα 26 του χρόνια φόρεσε ξανά το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου, με το άλμα του να φτάνει στα 8.22 μέτρα.

Στο κλαμπ των «θρύλων»

Μετά από την κατάκτηση του χρυσού ξανά στη Γλασκώβη, ο Τεντόγλου μπήκε στο κλειστό club των Λάρι Μάιρικς, που έχει νικήσει δύο φορές το 1987 και 1989), Μάουρο Βινίσιους ντα Σίλβα (2012, 2014) και του θρυλικού Ιβάν Πεντρόσο, ο οποίος έχει καταφέρει να νικήσει αυτή σε τη διοργάνωση πέντε συνεχόμενες φορές (1993, 1995, 1997, 1999, 2001) κι έφτασε τα 10 μετάλλια σε Ολυμπιακούς, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά στην κατηγορία των ανδρών.

Πηγή: https://www.tanea.gr/

Προηγουμενο αρθρο
Ο Ηλίας Λογοθέτης και η Λευκάδα του
Επομενο αρθρο
'Ενα σούρουπο Αποχαιρετισμός στον Ηλία Λογοθέτη...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.