HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑνακοινώσεις ΤΑΟΛ για την διάθεση γεωργικών εφοδίων

Ανακοινώσεις ΤΑΟΛ για την διάθεση γεωργικών εφοδίων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ & ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝ/ΣΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ «ΤΑΟΛ» κάνει γνωστό ότι διαθέτει προς πώληση καλαμπόκι, σιτάρι και κριθάρι στη τιμή των 9 € ανά σάκκο εφόσον η αγοραζόμενη ποσότητα αυτών υπερβαίνει τους (5) πέντε σάκκους.
Η ανωτέρω τιμή θα ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Για το λόγο αυτό μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 26450 22239 και 26450222345.

Λευκάδα 9-6-2020
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

—————–

ΠΡΟΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ
Α.Ο.Ε.Σ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ «ΤΑΟΛ»

Σας γνωρίζομε ότι και με το νέο νόμο με αρ. 4673/2020 <<περί Αγροτικών Συν/σμών >> ,τα μέλη του Συν/σμού έχουν υποχρέωση να προμηθεύονται τα εφόδια τους από το Συν/σμό».

Ο Συν/σμός προκειμένου να υλοποιήσει την παραπάνω απαίτηση του νόμου διαθέτει σε όλα τα μέλη του την «ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ», όπως σας έχει γίνει γνωστό παλαιότερα.

Παρακαλούνται τα μέλη που δεν έχουν παραλάβει τη κάρτα μέλους να παραλάβουν αυτή από τα γραφεία του Συν/σμού, Γολέμη 5-7 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το Ν. 4673/2020 , άρθρο 7 περίπτωση 4 και το άρθρο 8 ,περίπτωση στ.,παρ. 1, τα μέλη που δεν προμηθεύονται τα εφόδια τους από το Συν/σμό για χρονική περίοδο η οποία δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δύο (2) συνεχόμενων διαχειριστικών χρήσεων διαγράφονται υποχρεωτικά.

ΜΕ ΤΙΜΗ
Α.Ο.Ε.Σ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
«ΤΑΟΛ»
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Συνάξεις προσευχής υπέρ των νέων μας σε Λευκάδα και Νυδρί
Επομενο αρθρο
Ευχαριστίες Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.