HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑναρτήθηκε ο τροποποιημένος Δασικός Χάρτης της ΠΕ Λευκάδας

Αναρτήθηκε ο τροποποιημένος Δασικός Χάρτης της ΠΕ Λευκάδας

Δελτίο Τύπου Για την Τροποποίηση του αναρτημένου δασικού χάρτη ΠΕ Λευκάδας

Από την Δ/νση Δασών Λευκάδας ανακοινώνεται ότι με την αρ.πρωτ.6397/17.01.2022 Πράξη Τροποποίησης (ΑΔΑ: 6ΡΣΙΟΡ1Φ-Ω1Θ) του αναρτημένου δασικού χάρτη ΠΕ Λευκάδας, λόγω ενσωμάτωσης διορθώσεων – προδήλων σφαλμάτων αναρτήθηκε στις 17.01.2022 ο τροποποιημένος Δασικός Χάρτης στον ειδικό δικτυακό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών Ελληνικού Κτηματολογίου και στη διαδρομή,
https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Entrance_Page.aspx ή
https://gis.ktimanet.gr/gis/forestsuspension

Καλούνται οι ιδιοκτήτες να ελέγξουν άμεσα τα γεωτεμάχιά τους και να συμβουλευτούν εάν χρειαστεί το Σημείο Υποστήριξης Ανάρτησης Δασικού Χάρτη (ΣΥΑΔΧ), με έδρα τα γραφεία της Δ/νσης Δασών Λευκάδας στην ταχ. διεύθυνση Ξ.Γρηγόρη, Τ.Κ. 31 100 Λευκάδα, Τηλ. 2645024434 και email.: syadhlefkadas@gmail.com.

Η υποβολή των αντιρρήσεων και προδήλων σφαλμάτων κατά του περιεχομένου του δασικού χάρτη είναι δυνατή μόνο ηλεκτρονικά (απαραίτητη η υποβολή σχετικού φακέλου στην υπηρεσία) και η προθεσμία λήγει την 16″ Μαρτίου 2022, ημέρα Τετάρτη, ενώ για τους κατοικούντες ή διαμένοντες στο εξωτερικό η παραπάνω προθεσμία λήγει την 5η Απριλίου 2022, ημέρα Τρίτη.

Για την υποβολή αίτησης διόρθωσης προδήλου σφάλματος δεν καταβάλλεται παράβολο.
Τέλος να τονιστεί ότι επειδή πιθανόν δεν θα δοθεί νέα παράταση στις προθεσμίες υποβολής αντιρρήσεων, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να ελέγξουν τον Δασικό Χάρτη και να υποβάλουν τις αντιρρήσεις τους στην περίπτωση διαφωνίας.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΔΑΣΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΣΚΑΡΠΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Δασολόγος με Α’ βαθμό

Προηγουμενο αρθρο
Δωρεά μαθητών Γ΄ Λυκείου Βασιλικής σε πυρόπληκτη οικογένεια
Επομενο αρθρο
Εγκρίθηκε η μελέτη για την: Επισκευή - Βελτίωση Δημοτικής Οδού στην Κοινότητα Κατούνας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.