HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑπάντηση Μαριάννας Καρφάκη σε δημοσίευμα εφημερίδας

Απάντηση Μαριάννας Καρφάκη σε δημοσίευμα εφημερίδας

Απάντηση Μαριάννας Καρφάκη σε δημοσίευμα εφημερίδας «καλά νέα» τεύχος 24-3-2015 με τίτλο «ο Βασιλόπουλος και η ψήφος»

Κύριε Θερμέ
Εκδότη και διευθυντή της εφημερίδας «ΚΑΛΑ ΝΕΑ»

Δε θα ασχοληθώ με τη κριτική που ασκείται στη θέση μου που αφορά την αδειοδότηση και λειτουργία του super market Βασιλόπουλος και που δημόσια εξέφρασα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα σας η διαφορετική άποψη.

Εκείνο όμως που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ είναι να συνδέεται τη ξεκάθαρη θέση μου με συμφέροντα της δουλειάς εμένα και του συζύγου μου Γ. Γρηγόρη δίνοντας ψεύτικες πληροφορίες για τη σχέση μας με την Εταιρεία και την επίβλεψη του έργου που κατασκεύασε.

Μου καταρρίψατε τη πεποίθηση ότι πριν γράψετε κάτι θα το εξετάζατε, εκτός αν αποφασίσατε να με συκοφαντήσατε σκοπίμως. Διότι ο σύζυγος μου ουδέποτε επέβλεψε έργο του Βασιλόπουλου.

Να είστε σίγουρος κύριε Θερμέ ότι αν είχα κάποια σχέση επαγγελματική η εγώ η ο σύζυγος μου με τη αλυσίδα Βασιλόπουλος απλά και όπως επιβάλλουν οι κανόνες ηθικής τάξεως θα απείχα από το να πάρω θέση.

Να είστε σίγουρος κύριε Θερμέ ότι ποτέ δε θα χρησιμοποιούσα τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, με την οποία με τίμησαν οι συντοπίτες μου, για ίδιο οικονομικό όφελος. Η μέχρι τώρα πορεία μου το αποδεικνύει αυτό.

Παρακαλώ να διορθώσετε άμεσα το δημοσίευμα σας, γιατί θίγεται η ηθική μου υπόσταση.

Προηγουμενο αρθρο
Είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο ο πιλότος - Ήταν ακατάλληλος για πτήσεις
Επομενο αρθρο
Ωράριο λειτουργίας Εμπορικών καταστημάτων & Σούπερ-Μάρκετ τη Μεγάλη Εβδομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.