HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑπόλλωνας Καρυάς: Αναβάθμισης κτηρίου πρώην Δημοτικού Σχολείου – προσπάθεια δημιουργίας Στέγης Πολιτισμού – Ιστορίας

Απόλλωνας Καρυάς: Αναβάθμισης κτηρίου πρώην Δημοτικού Σχολείου – προσπάθεια δημιουργίας Στέγης Πολιτισμού – Ιστορίας

Στα πλαίσια της αναβάθμισης του κτηρίου του πρώην Δημοτικού Σχολείου Καρυάς και στην προσπάθεια δημιουργίας μιας Στέγης Πολιτισμού – Ιστορίας με σκοπό την ανάδειξη της ιστορίας του χωριού μας καθώς επίσης και την δημιουργία ενός χώρου πολλαπλών πολιτιστικών εκδηλώσεων – εκθέσεων, δημιουργείται εκτός των άλλων και ένας εκθεσιακός χώρος στον οποίο ζωντανεύει μια παλιά σχολική αίθουσα.

Με τον τρόπο αυτό θέλουμε να τιμήσουμε τους εκπαιδευτικούς και μαθητές που πέρασαν από το σχολείο αυτό σε όλη την διάρκεια της λειτουργίας του. Για το λόγο αυτό ο Μ/Ο «Ο ΑΠΟΛΛΩΝ» ζητά την βοήθεια των συγχωριανών ώστε να προσφέρουν, εφόσον το επιθυμούν, σχολικά αντικείμενα παρελθόντων ετών για τις ανάγκες της έκθεσης (Σχολικές ποδιές, τσάντες, τετράδια , φωτογραφικό υλικό κλπ.).

Στοιχεία επικοινωνίας :Στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου : Κερασία Μεσσήνη 6973728901Στάθη Κατωπόδη 6932239970Διονύση Γράψα 6975997345 και με mail στο info@apollonkaryas.gr

Προηγουμενο αρθρο
Αναβάλλεται η Γενική Συνέλευση της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών
Επομενο αρθρο
Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.