HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΓενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στη Λευκάδα

Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στη Λευκάδα

Στο ξενοδοχείο IONIAN BLUE στη Νικιάνα πραγματοποιείται σήμερα (27/11) η 3η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας.
Στο ξεκίνημα της συνέλευσης χαιρετισμούς απηύθυνε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ Γαλιατσάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χαλικιάς, ο Δήμαρχος Λευκάδας Κ. Δρακονταειδής καθώς και ο πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε. κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός.

Στη σημερινή συνεδρίαση ήταν να παρασιτούν 293 σύνεδροι αλλά τελικά μόνο 141 έφτασαν στη Λευκάδα. Όλοι οι ομιλητές δεν παραλείψανε να εκφράσουν τη συμπάθειά τους στη δοκιμασία που περνάει το νησί μετά τον καταστρεπτικό σεισμό. Το χρόνο που μείναμε στην αίθουσα μίλησαν οι βουλευτές: Αχαΐας με το Ποτάμι κ. Φωτήλας και ο δικός μας κ. Καββαδάς, καθώς και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Γουλής.

Παρών στη σημερινή συνεδρίαση ήταν και ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής οποίος έχει προγραμματίσει επίσκεψη στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές.

Αισθητή έκαναν την παρουσία τους –αυτό εξάλλου επεδίωκαν- μέλη της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών η οποίοι μπήκαν στην αίθουσα με πανό και συνθήματα.

Παρών ήταν επίσης και ο «γνωστός» μας τελευταία, Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας και υποψήφιος πρόεδρος της Ν. Δημοκρατίας κ. Τζιτζικώστας.

Το απογευματινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τοποθετήσεις Περιφερειαρχών. Θα μιλήσουν: ο Απόστολος Κατσιφάρας, Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με θέμα: Οικονομικά των Περιφερειών και Ανάπτυξη, η κ. Ρένα Δούρου, Περιφερειάρχης Αττικής με θέμα: Ο κοινωνικός ρόλος των Περιφερειών στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, ο κ. Ιωάννης Γιώργος, Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, με θέμα: Μεταναστευτικό – προσφυγικό ζήτημα, και ο κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος, Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με θέμα: Χωροταξικός σχεδιασμός στο νησιωτικό χώρο.

Προηγουμενο αρθρο
Συγκλονιστική φωτογραφία: Τα ονόματα των νεκρών του Παρισιού σχηματίζουν τον Πύργο του Άιφελ
Επομενο αρθρο
Τις πληγείσες περιοχές της Λευκάδας επισκέφτηκε ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.