HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔήλωση του Βουλευτή Θ. Καββαδά για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών

Δήλωση του Βουλευτή Θ. Καββαδά για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα, 17 Οκτωβρίου 2023 

Δήλωση του Βουλευτή Ν. Λευκάδας, Θανάση Καββαδά, για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών

Με την ολοκλήρωση του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, θέλω να συγχαρώ θερμά τον νέο Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κ. Γιάννη Τρεπεκλή, καθώς και τον νέο Δήμαρχο Μεγανησίου, κ. Γεράσιμο Κατωπόδη, και βεβαίως να επαναλάβω τα συγχαρητήριά μου στο νέο Δήμαρχο Λευκάδας, κ. Ξενοφώντα Βεργίνη, για την εκλογή τους. 

Μετά το πέρας των εκλογών, οι τοπικές κοινωνίες επιστρέφουν στην καθημερινότητα – μια καθημερινότητα με προβλήματα, με ανάγκες και απαιτήσεις στις οποίες όλοι οι αιρετοί οφείλουν να ανταποκριθούν. 

Με την ανάληψη των καθηκόντων τους από τον ερχόμενο Ιανουάριο, οι εκλεγέντες περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι θα κληθούν να εργαστούν σκληρά και αποτελεσματικά για να υπηρετήσουν τους πολίτες, και σε αυτό το έργο τους θέλω να τους ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία. 

Μπροστά μας υπάρχουν σημαντικές προκλήσεις: τα προηγούμενα χρόνια, δρομολογήσαμε έργα, εξασφαλίσαμε χρηματοδοτήσεις, εντάξαμε έργα σε χρηματοδοτικά προγράμματα, τα οποία πρέπει να προχωρήσουν. Παράλληλα, υπάρχουν διαθέσιμοι νέοι πόροι που μπορούμε να διεκδικήσουμε για τη Λευκάδα και το Μεγανήσι. 

Για να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά σε αυτές τις προκλήσεις, χρειάζεται συνεργασία. Άλλωστε, όλοι έχουμε ως στόχο να προσφέρουμε έργο με θετικό πρόσημο για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του. 

Σταθερά στο πλευρό μας και στο πλευρό της τοπικής αυτοδιοίκησης έχει αποδείξει ότι βρίσκεται η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Και σε ό,τι με αφορά, μέσω του θεσμικού μου ρόλου ως Κυβερνητικού Βουλευτή, θα συνεχίσω να συμβάλλω στην αρμονική συνεργασία Κυβέρνησης και αυτοδιοίκησης, ώστε μέσα από το δρόμο της συνεννόησης να οδηγήσουμε την Λευκάδα στην πρόοδο, να προσφέρουμε στους πολίτες έργο και ευημερία. 

Προηγουμενο αρθρο
Η επιχείρηση «GARDEN CENTER IL FIORE» αναζητά προσωπικό
Επομενο αρθρο
Σκορπιός: Παίρνει ζωή το πολυτελές νησί του Ωνάση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.