HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔήμος Λευκάδας: Επίσκεψη στο Γιαλό λόγω έναρξης εργασιών

Δήμος Λευκάδας: Επίσκεψη στο Γιαλό λόγω έναρξης εργασιών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα, Τρίτη 26 Ιουλίου, αντιπροσωπεία του Δήμου Λευκάδας με επικεφαλής τον Δήμαρχο, Κ. Δρακονταειδή, τον Πρόεδρο του Αθανίου, κ. Π. Κορφιάτη και με κλιμάκιο του ΥΠΟΜΕΔΙ και του ανάδοχου του έργου, επισκέφθηκαν τον Γιαλό ενόψει της έναρξης των εργασιών αποκατάστασης της πρόσβασης στην παραλίας.

Το έργο ξεκινά με εργασίες καθαρισμού και πρώτα μέτρα ασφάλειας, ενώ οι κυρίως παρεμβάσεις για την πλήρη αποκατάσταση θα ακολουθήσουν μετά τη θερινή περίοδο.

Όπως επιβεβαιώθηκε και στην κοινή επίσκεψη, το ΥΠΟΜΕΔΙ θα βρίσκεται σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Λευκάδας ώστε να εξασφαλιστεί το πλέον άρτιο και ασφαλές αποτέλεσμα σε κάθε βήμα, ιδιαίτερα στις αρχικές παρεμβάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε προ ολίγων ημερών, ενώ το έργο έχει προϋπολογισθεί στο ύψος των 3.060.000 ευρώ.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Συναυλία Ελένης Βιτάλη και Γλυκερίας από την Νίκη Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Κλείσιμο αγωνιστικής σεζόν για το Γυμναστικό Σύλλογο

2 Σχόλια

  1. μακης μελας
    27 Ιουλίου 2016 at 20:29 — Απάντηση

    Κυρια Σαντα, μαλλον ο κ Δημαρχος δεν γνωριζει τι εχει υπογραψει ,δηλαδη τι περιλαμβανει η προγραμματικη συμβαση με το ΥΠΟΜΕΔΙ. Ο δημος Λευκαδας το δρομο προς Γιαλο θα τον ξαναπαρει πισω για διαχειρηση τουλαχιστον μετα απο 29 μηνες και την εγκριση υπογραφη του πρωτοκολλου οριστικης παραλαβης των εργων [αρθρο 5 κλπ] Αρα τσαμπα οι μαγκιες και οι λεονταρισμοι τους..περι εισαγγελεων , διωξεων κλπ και παρλαπιπες η ηλιθιοτητες τα περι αντιπροσωπειας στο δρομο του Γιαλου περι αρχικων παρεμβασεων..κλπ.. Η αντιπροσωπεια που βλεπετε στην εικονα ειναι ο κ Κατηφορης αντιδημαρχος οι κ Σπυρος Καραβιας και Μενελαος Καραβιας , [ Αθανιτες ] ο κ Γραψας της Ιονιου Τεχνικης ο κυριος με το μπλε ριγε μπλουζακι απο το ΥΠΟΜΕΔΙ Πρεβεζας που κατα την συμβαση εχει την διαχειρηση των εργων [αρθρο 4κλπ] ο προεδρος κολαουζος του κ Δημαρχου που φανταζεται πως διοικει ,δυο τρεις χειριστες ενα δυο παρατρεχαμενοι ,ενω ο κ Φιλιππας που εκτελουσε χρεη φωτογραφου για λογαριασμο του κ Δημαρχου δεν διακρινεται εδω , αλλα φιγουραρει στις φωτογραφιες των κατοικων. Η συνεχεια της επισκεψης??? Αφου γιορταζε χθες το Αθανι την Αγια Παρασκευη , [τι γιορτη δηλαδη, σε ενα γκρεμισμενο χωριο και μια εκκλησια ερειπια ] , καλεσαν οι Καραβιαδες κλπ την αντιπροσωπεια για κερασματα στα καφενεια της πλατειας του χωριου . Ε.., αυτοι προτιμησαν να μεταβουν λαθρα στην απομακρη ταβερνα “Αυρα” φοβουμενοι με το μυαλο τους τα χειροτερα .Κι ενω τους περιμεναν καμποσοι κατοικοι στη πλατεια του χωριου , εγιναν ….Λουηδες …επαναλαμβανω …Λουηδες …κατα την κοινη εκφραση μεσω καποιου παραδρομου!!!! Καταντια!!!!! Ειναι η δευτερη φορα μετα την Καρυα που εμφανιστηκαν με τ αυτια καταβασμενα και εφυγαν με την ουρα στα σκελια [ λογω Αμμοκαμπου ] απο παραδρομο.!!!!! …Κυρια Σαντα περασαν κι απο το Δραγανο με χιλια ,[εκτος του Κατηφορη ], αλλα φοβουμενοι τι ????? Τους γελειοποιησαμε μια ομαδα Δεκαπεντε ΔραγανιτοΑθανιτων . Συνεχιζουμε ερευνες αλλες ομαδες , σε ευρυτερο σταδιο με το τι γινεται με τις ξαπλωστρες κλπ στο Πορτο Κατσικι, τι συμβαινει με οσα ακουγονται στα καφενεια της πολης και των χωριων με τα καυσιμα στην Μαρινα σε συνδιασμο με την περιπτωση του πρωην καφετζη και αλλα πολλα . Εχουμε συνεχεια … Επανερχομαστε συντομα…. Μακης Μελας 27 ιουλιου 2016

  2. Αντωνης Κ.
    27 Ιουλίου 2016 at 14:35 — Απάντηση

    Τωρα καταλαβες δημαρχε οτι ηρθε καλοκαιρι κι οι ανθρωποι εδωπισω εχουν φτωχυνει?
    Πολυ κατατοπισμενος εισαι,βλεπω.
    Μπραβο ελπιδα του τοπου!!
    Εμας μας πηγατε μεχρι τον εισαγγελεα κατηγορουμενους .Εσεις τωρα που ξυπνησατε, καλυπτεστε απο τη..δημοπρασια???

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.