HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕξάρχεια: Ζευγάρι έκοψε τις φλέβες του -Νεκρή η γυναίκα, τι εξετάζουν οι Αρχές

Εξάρχεια: Ζευγάρι έκοψε τις φλέβες του -Νεκρή η γυναίκα, τι εξετάζουν οι Αρχές

Θρίλερ στα Εξάρχεια, όπου μία γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, στην οδό Κομνηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τραύματα της 55χρονης γυναίκας παραπέμπουν σε αυτοχειρία, ενώ εντύπωση προκαλεί το ότι τα ίδια τραύματα φέρει και ο 57χρονος σύντροφός της, ο οποίος είναι το πρόσωπο που ειδοποίησε τις Αρχές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο σύντροφός της έχει μεταφερθεί τραυματισμένος στο Νοσοκομείο «Ελπίς» και φέρει παρόμοια τραύματα από μαχαίρι στους καρπούς.

Ο 57χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι η σύζυγός του έπασχε από καρκίνο και είχαν αποφασίσει να αυτοκτονήσουν και οι δύο. Έχει βρεθεί ένα σημείωμα που εξετάζεται.

Το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας εξετάζεται σοβαρά από την Αστυνομία για τον θάνατο της γυναίκας περίπου 55 ετών που βρέθηκε νεκρή με τραύματα από μαχαίρι στους καρπούς της στο διαμέρισμά της στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή τα τραύματα με μαχαίρι είναι τόσο βαθιά που δεν θα μπορούσε να τα έχει προκαλέσει η ίδια η γυναίκα μόνη της.

«Ανθρωποκτονία με συναίνεση»

Επομένως αυτό που εξετάζει η Αστυνομία είναι τα τραύματα να τα προκάλεσε ο σύντροφός της είτε με τη θέλησή της είτε όχι. Σε κάθε περίπτωση αν έχει συμβεί αυτό, θα κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία έστω και με συναίνεση.

Ο 57χρονος άντρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση αφού και αυτός βρέθηκε με κομμένες τος φλέβες και δεν είναι σε θέση να καταθέσει.

Οι γιατροί που εξέτασαν τον 57χρονο σύζυγό της στο νοσοκομείο ανέφεραν ότι τα τραύματα του ίδιου είναι επιφανειακά.

Ήταν αυτός που κάλεσε την αστυνομία και είπε ότι η γυναίκα του είναι νεκρή. Στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν κόβοντας τις φλέβες τους.

Το σημείωμα

Μάλιστα στο σπίτι βρέθηκε και ένα σημείωμα που το ζευγάρι εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Συγκεκριμένα στο σημείο έχουν γράψει μεταξύ άλλων: «Τα κορμιά μας δεν έχουν πλέον κανένα νόημα έτσι όπως καταντήσαμε. Αποφασίσαμε να φύγουμε από αυτόν τον κόσμο».

Το σημείωμα μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να γίνει γραφολογική εξέταση, όπως και ένα ξυράφι που βρέθηκε στον χώρο.

Ο 57χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος και δεν είναι σε θέση στην παρούσα φάση να καταθέσει.

Πηγή: iefimerida.gr

Προηγουμενο αρθρο
Ευχαριστήρια Επιστολή Δήμαρχου   στην κ. Ευαγγελία Λιβιτσάνου
Επομενο αρθρο
4οι Αγώνες Vasiliki Lefkada Road και Mountain Race στις 1-2 Ιουνίου 2024

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.