HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕπίσκεψη δρομέων από την αδελφοποιημένη πόλη Leucate της Γαλλίας

Επίσκεψη δρομέων από την αδελφοποιημένη πόλη Leucate της Γαλλίας

Ο Σύλλογος Δρομέων L’Enjambee Leucatoise από την αδελφοποιημένη πόλη Leucate της Γαλλίας επισκέφθηκε τη Λευκάδα από 28 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου 2022.
Τα 21 μέλη του Συλλόγου ταξίδεψαν στη Λευκάδα για δεύτερη φορά για να συμμετάσχουν στον αγώνα oρεινού δρόμου Lefkas Trail Run που διοργάνωσε ο Σύλλογος Επαγγελματιών & Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας, στις 30 Οκτωβρίου 2022.
Ο αγώνας αυτός αποτελεί αγαπημένο αθλητικό γεγονός για τους Γάλλους φίλους από τη Leucate λόγω της άψογης διοργάνωσης και του φυσικού τοπίου.
Κατά την παραμονή τους ξεναγήθηκαν στην πόλη της Λευκάδας και επισκέφθηκαν τους καταρράκτες στο Νυδρί.Ο Δήμαρχος Λευκάδας, Χαράλαμπος Καλός, παρέθεσε αποχαιρετιστήριο δείπνο στην αποστολή τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022. Τους συνεχάρη για τις επιτυχίες τους στον αγώνα, τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη στη Λευκάδα και υπογράμμισε για άλλη μια φορά τη σημασία των ανταλλαγών ανάμεσα στις δυο πόλεις.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Jean Claude Aguerro, ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την πολύ ζεστή φιλοξενία και δήλωσε ενθουσιασμένος από τη Λευκάδα και τις φυσικές ομορφιές της.

Η βραδιά έκλεισε με τραγούδια και μουσική από την αγαπημένη σε όλους Αγιομαυρίτικη Παρέα.

Προηγουμενο αρθρο
Η βίλα στη νότια Λευκάδα που πουλήθηκε σε τιμή ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα
Επομενο αρθρο
Αποχή των Δικηγόρων Λευκάδας από την άσκηση των καθηκόντων τους, την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.