HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕπίσκεψη πρόεδρου Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού στην Λευκάδα

Επίσκεψη πρόεδρου Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού στην Λευκάδα

Ο   Πρόεδρος της Ενώσεως Αντγος ε.α. Σταύρος  Κουτρής  ,  επισκέφτηκε εκ μέρους του Δ.Σ. το  Παράρτημα  Λευκάδας στις   2—Σεπτεμβρίου  — 2020.

       Κατά  την επίσκεψη συναντήθηκε με τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου το απόγευμα της 2 / 9  και  αντηλλάγησαν απόψεις για θέματα ευρύτερου και τοπικού ενδιαφέροντος.

       Είχε  ζητηθεί από τις τοπικές αρχές εθιμοτυπική επίσκεψη και αναλόγως με την διαθεσιμότητά τους ο Πρόεδρος της Ενώσεως με τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Τχη  ε.α. Γεώργιο Κοντομίχη  επισκέφτηκαν εθιμοτυπικά και κατά σειρά επισκέψεως τους :

           Δήμαρχο Λευκάδας κ. Καλό Χαράλαμπο, Αστυνομικό   Δντή  κ  Γαβρίλη Κωνσταντίνο, Αντιπεριφερειάρχη  Λευκάδας  κ.  Κτενά Αντρέα.

     Σε όλους αναλύθηκε εν συντομία ο σκοπός της Ενώσεως ,    το έργο της ,   το όραμά  μας  και η πρόθεσή μας να συμπορευτούμε  με τους φορείς της τοπικής κοινωνίας σε επωφελείς δράσεις.

       Όλοι μας ευχαρίστησαν για την παρουσία μας ,   συνεχάρησαν για την πρωτοβουλία των συναντήσεων και αφού  ανταλλάξαμε στοιχεία επαφών  συμφωνήσαμε στην ανάγκη κοινών δράσεων

                                                                 ΤΟ  ΓΡΑΦΕΙΟ  ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοίνωση Δήμου Λευκάδας για τα υδρόμετρα
Επομενο αρθρο
Προγράμματα «Άθληση για Όλους»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.