HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕπιστολή προς τους προέδρους της ΕΠΟ και της Super League 2, του βουλευτή Θανάση Καββαδά

Επιστολή προς τους προέδρους της ΕΠΟ και της Super League 2, του βουλευτή Θανάση Καββαδά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα, 8 Φεβρουαρίου 2024 

Με επιστολή του προς τους προέδρους της ΕΠΟ και της Super League 2, ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, ζητά τη διεξαγωγή του επόμενου εντός έδρας αγώνα του Τηλυκράτη στο γήπεδό του «Πλάτων Γρηγόρης»

Μετά την αναστάτωση που δημιουργήθηκε από την απόφαση να μην διεξαχθεί ο επόμενος εντός έδρας αγώνας του Τηλυκράτη στο γήπεδό του «Πλάτων Γρηγόρης», αλλά σε άλλο γήπεδο εκτός νομού, ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, είχε άμεσα τηλεφωνική επικοινωνία για το θέμα τόσο με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Τάκη Μπαλτάκο, όσο και με τον Πρόεδρο της Super League 2, κ. Πέτρο Μαρτσούκο, ενώ στη συνέχεια απέστειλε  επιστολή με την οποία, επικαλούμενος το ιστορικό και τα στοιχεία που δίνει η ίδια η ομάδα του Τηλυκράτη για την καλή κατάσταση του γηπέδου, ζητά τη διεξαγωγή του επόμενου αγώνα της ομάδας στο γήπεδο «Πλάτων Γρηγόρης».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής:

Προηγουμενο αρθρο
Ο αγωνιστικός χώρος ποδοσφαίρου του Δημοτικού Σταδίου  από σήμερα μέχρι και 24-02-2024 θα είναι κλειστός
Επομενο αρθρο
Ολοκληρώθηκαν οι διαβουλεύσεις στις Περιφερειακές Ενότητες των Ιονίων Νήσων για την «Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.