HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΚέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως: ξαναρχίζουν οι Παιδικές και Νεανικές Συντροφιές σε Νυδρί και Σφακιώτες

Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως: ξαναρχίζουν οι Παιδικές και Νεανικές Συντροφιές σε Νυδρί και Σφακιώτες

Στην τοπική μας Εκκλησία οι προσκλήσεις για συνάντηση, διάλογο, επικοινωνία και ψυχαγωγία εξακολουθούν να απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους!

Ήδη, την περασμένη Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 στον Ι. Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Νυδρί τελέσθηκε ο Αγιασμός για την έναρξη των κατηχητικών δραστηριοτήτων για τα παιδιά της περιοχής του Νυδριού, που συμμετέχουν στις δράσεις του Κέντρου Νεότητας που λειτουργεί δώδεκα χρόνια τώρα κάθε Κυριακή απόγευμα, δίπλα στον Ι. Ναό της Παναγίας με βάση το συνημμένο πρόγραμμα.

Την ερχόμενη Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12 το μεσημέρι στους χώρους του Δημοτικού Σχολείου Σφακιωτών, στα Λαζαράτα θα συναντηθούν ξανά για την τέλεση του Αγιασμού τα παιδιά και οι νέοι που θέλουν να γνωρίσουν σε βάθος την πίστη και τη ζωή της Εκκλησίας μας, αλλά και την πρόταση ζωής που ο Χριστός μας καταθέτει στον άνθρωπο κάθε εποχής –και της δικής μας.

Η πρόσκληση για τους νέους και τις οικογένειές τους είναι διαρκής και ανοιχτή για όλους!

Για περισσότερες πληροφορίες, γονείς και παιδιά μπορούν να απευθύνονται στον εφημέριο της Ενορίας τους και στο Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεώς μας (τηλ.:  26450 22415, εσωτ.: 22 και 6974795265 – e-mail: neotita_lefkas@yahoo.gr – FB: Κέντρο Νεότητας – Instagram: kentro_neotitas_).

Προσκαλούνται επίσης εκπαιδευτικοί και όσοι ακόμη θα ήθελαν να βοηθήσουν εθελοντικά στις νεανικές μας δράσεις να το δηλώσουν στα ίδια στοιχεία επικοινωνίας.

Λευκάδα, 13 Οκτωβρίου 2022
(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

Προηγουμενο αρθρο
Π.Ε. Λευκάδας: Νέο ασφαλτοτάπητα απέκτησε ο κεντρικός δρόμος στο Σύβρο
Επομενο αρθρο
Αποχαιρετισμός σε έναν εξαίρετο δάσκαλο, τον Οδυσσέα Μανωλίτση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.