HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δρόμο Λευκάδας -Αμφιλοχίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δρόμο Λευκάδας -Αμφιλοχίας

Θα έχουν διάρκεια μέχρι τις αρχές Καλοκαιριού

Την επιβολή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, αποφάσισε η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας για την διευκόλυνση των έργων : «Κατασκευή – Αναβάθμιση Οδικής Σύνδεσης Πόλης Λευκάδας με τον Οδικό Άξονα « Άκτιο – Δυτικός Άξονας» και Κατασκευή του Νέου Αγωγού Ύδρευσης Λευκάδας» και αφορούν :

α) τον περιορισμό ως προς τα όρια ταχύτητας των διερχόμενων – κυκλοφορούντων οχημάτων και

β) την εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, τμηματικά και σε περιορισμένες θέσεις, στο τμήμα της Ε.Ο Αμφιλοχίας – Λευκάδας από την χ/θ 47+000 έως την χ/θ 49+000, για την εκτέλεση εργασιών του έργου .

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παράπλευρων παρακαμπτήριων οδών, όπως αυτές θα υποδεικνύονται από τις τοποθετηθήσες με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας, πληροφοριακές πινακίδες και ορίζονται στην σχετική εγκεκριμένη μελέτη.

Μετά το πέρας των εργασιών η κυκλοφορία του τμήματος θα επανέρχεται στην προτέρα κατάσταση.

Οι ρυθμίσεις θα ισχύουν καθ όλο το 24ωρο κατά το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 21/01/2022 έως και την Τρίτη 31/05/2022.

Προηγουμενο αρθρο
Κορωνοϊός - Ελλάδα: 18.869 νέα κρούσματα, 81 θάνατοι- τα κρούσματα στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Λιμεναρχείο Λευκάδας: ανακοίνωση – πρόγνωση καιρικών φαινομένων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.