HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜηχανική βλάβη του Ο/Γ «ΚΑΠΤΑΙΝ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ» στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κεφαλονιάς και Λευκάδας

Μηχανική βλάβη του Ο/Γ «ΚΑΠΤΑΙΝ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ» στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κεφαλονιάς και Λευκάδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (17/9)

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Νυδρίου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ – Ο/Γ ”ΚΑΠΤΑΙΝ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ” Ν.Π. 10003, για μηχανική βλάβη του πλοίου στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ ν. Κεφαλονιάς και ν. Λευκάδας, κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από τον λιμένα Βασιλική Λευκάδας για Φισκάρδο Κεφαλονιάς με 36 επιβάτες και 12 οχήματα.

Το εν λόγω πλοίο κατέπλευσε με ασφάλεια και ίδια μέσα σε λιμένα Βασιλικής και αποβίβασε με ασφάλεια οχήματα και επιβάτες, οι οποίοι προωθήθηκαν με έκτακτο δρομολόγιο του Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου «ΒΑΣΟΣ Κ» Ν.Π. 10431.

Από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων της οικείας Λιμενικής Αρχής διαπιστώθηκε η δυσλειτουργία της ρεβέρσας της αριστερής κύριας μηχανής.

Από τη Λιμενική Αρχή Νυδρίου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”ΚΑΠΤΑΙΝ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ”, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Προηγουμενο αρθρο
Meteo: Η λίμνη Κάρλα ξεπέρασε την έκταση που είχε το 1962 -Δορυφορικές εικόνες [βίντεο]
Επομενο αρθρο
ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας:  Ανακοίνωση νέας σχολής διαιτησίας 2023-24

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.