HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟι Σπύρος Κονιδάρης και Δημήτριος Ζαβιτσάνος ανάμεσα στους πρώτους στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής

Οι Σπύρος Κονιδάρης και Δημήτριος Ζαβιτσάνος ανάμεσα στους πρώτους στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής

Οι Κονιδάρης Σπύρος, του Αθανασίου και της Πανωραίας, Γυμνάσιο Μεγανησίου, και ο Ζαβιτσάνος Δημήτριος, του Απόστολου και της Κωνσταντίνας, 2ο Γυμνάσιο Λευκάδας, είναι δύο από τους 119 πρωτεύσαντες από όλα τα Γυμνάσια της χώρας, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής.

Οι διαγωνισμοί οργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ), σε συνεργασία με το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών το οποίο έχει την επιστημονική /εκπαιδευτική ευθύνη, με την έγκριση και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον διαδικτυακό τόπο, του εργαστηρίου φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, http://micro-kosmos.uoa.gr → οι Διαγωνισμοί και οι Ολυμπιάδες Φυσικής).

Για το επίπεδο του Γυμνασίου, όπως δηλώνει ο υπεύθυνος του Εργαστηρίου, Καθηγητής Γεωργ. Θεοφ. Καλκάνης, η δημοσίευση των ονομάτων των πρωτευσάντων μαθητών στοχεύει στην ενθάρρυνσή τους –και μόνον.

Πηγή: meganisinews.eu

Στη φωτογραφία εικονίζεται ο Σπύρος Κονιδάρης με την Διευθύντρια του Μεγανησίου Μεταξά Ακριβή.

Προηγουμενο αρθρο
Κατεπείγουσα Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου: Το θέμα
Επομενο αρθρο
Καλοκαιρινή Παράσταση Παιδικού Χορευτικού του ορφέα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.