HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟι χορωδίες των Γυμνασίων Βασιλικής και Νυδριού στο Μύλο των Ξωτικών

Οι χορωδίες των Γυμνασίων Βασιλικής και Νυδριού στο Μύλο των Ξωτικών

Τη Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 οι χορωδίες των Γυμνασίων Βασιλικής και Νυδριού  Λευκάδας έζησαν από κοινού όμορφες στιγμές.

Μετά από πρόσκληση να συμμετάσχουν στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Τρικκαίων  , συνοδευόμενοι  από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων και με τη παρουσία των Διευθυντών των Σχολείων και την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού  μουσικής παιδείας Τσιασιώτη  Γεωργίας , είχαν  την ευκαιρία να τραγουδήσουν παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα  στο χριστουγεννιάτικο πάρκο   των Τρικάλων  και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Οι Διευθυντές των Σχολείων ευχαριστούν θερμά  τους διοργανωτές των εκδηλώσεων για την πρόσκληση ,τους μαθητές που προθυμοποιήθηκαν να συμμετάσχουν, τους γονείς που για άλλη μια φορά απέδειξαν ότι βρίσκονται ενεργά στο πλευρό και των Σχολείων και των παιδιών τους και την καθηγήτρια μουσικής που ενέπνευσε και παρακίνησε  τα παιδιά.

Τέτοιες από κοινού εκδηλώσεις αποδεικνύουν περίτρανα ότι  τα”μικρά  ” σχολεία της περιφέρειας   και συνεργάζονται και μπορούν κι έχουν δυνατότητες για πολλά και μεγάλα έργα στο χώρο της εκπαίδευσης. 

 ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ  ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Λάζαρη Κωσταντίνα 

Μαργέλης Γεώργιος

Προηγουμενο αρθρο
3η συνάντηση «Διαλόγων Γονέων» με τον ψυχίατρο κ. Νίκο Σιδέρη
Επομενο αρθρο
Χριστουγεννιάτικη δράση Κοινωνικού Παντοπωλείου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.