HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟ Απόλλωνας Καρυας για την Παραδοσιακή βραδιά – ευχαριστίες

Ο Απόλλωνας Καρυας για την Παραδοσιακή βραδιά – ευχαριστίες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Θέμα : Παραδοσιακή βραδιά Μ/Ο Καρυάς Λευκάδας «Ο Απόλλων» 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παραδοσιακή βραδιά που διοργάνωσε ο  Μουσικοφιλολογικός Όμιλος Καρυάς Λευκάδας «Ο ΑΠΟΛΛΩΝ» στο κτήμα Γαρδέλη  στο Νυδρί το Σάββατο 1 Απριλίου με την ορχήστρα του Ηλία Πλαστήρα. 

Την ορχήστρα πλαισίωσαν οι μουσικοί :  

Ηλίας Πλαστήρας (κλαρίνο, τραγούδι) Γιώργος Γκόγκος (βιολί), Δημήτρης  Κωνσταντής (λαούτο, τραγούδι), Διονύσης Ζώης (κρουστά), Γιάννης Σουκουβέλος  (ποντιακή λύρα) και Πέτρος Μήτσου (γκάιντα, τσαμπούνα). 

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τους φίλους και τα μέλη του «Απόλλωνα»,  τα πολιτιστικά σωματεία καθώς και το πλήθος κόσμου που ανταποκρίθηκαν στο  κάλεσμα μας. Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με αμείωτο κέφι μέχρι τις πρώτες  πρωινές ώρες κάτω από τους ήχους της εξαιρετικής ορχήστρας, σε ένα χορευτικό  ταξίδι σε όλη την Ελλάδα. 

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών τα Σωματεία : 

• «Νέα Χορωδία» Λευκάδας 

• «Ορφέας» Λευκάδας 

• Χορευτικός Όμιλος Λευκάδας (Χ.Ο.Λ.) 

• Πολιτιστικός Σύλλογος Νικιάνας «Οι Σκάροι» 

• Πολιτιστικός Σύλλογος Νυδριού και Περίχωρων «Αλέξανδρος» • Στέκι Πολιτισμού Λευκάδας «Αγερμός» 

• Πολιτιστικός Σύλλογος Σφακιωτών Λευκάδας «Φωτεινός» 

• Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Φρυνίου «Άγιος Αθανάσιος» 

• Μορφωτικός Σύλλογος Καλλιγωνίου 

• Πολιτιστικός Σύλλογος Ακτίου – Βόνιτσας «Η Θεοτόκος» 

• Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρίου «Μέλανυδρος» 

• Σύλλογος Ηπειρωτών Λευκάδας 

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Λευκάδας κος Αθανάσιος  Καββαδάς, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αναστάσιος Γαζής ,Σπύρος Λύγδας και Νίκος  Βικέντιος, ο δημοτικός σύμβουλος Φίλιππος Σκληρός , αντιπροσωπείες των  Νομαρχιακών Επίτροπων των πολιτικών κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με  επικεφαλής τον κο Χρήστο Γληγόρη και ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με επικεφαλής τον  κο Δημήτριο Μάντζιο (εκπρόσωπο τύπου του Κινήματος) καθώς και η Δημοτική  παράταξη «Όλοι για την Λευκάδα» με επικεφαλής τον κο Κωνσταντίνο Δρακονταειδή.

Χαιρετισμό απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κος Ανδρέας Κτενάς ο οποίος  δεν παρέστη στην εκδήλωση λόγω του τριήμερου πένθους που εξήγγειλε η  Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για την απώλεια του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής  Προστασίας Ν. Μηλίωνη. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ομάδα του “Κτήματος Γαρδέλη” για την άψογη  συνεργασία, σε όλους όσους εργάσθηκαν για την εκδήλωση αυτή, την εταιρεία  «Κωτσόβολος» Λευκάδας για την χορηγία του πρώτου δώρου της λαχειοφόρου  αγοράς μας καθώς και τo φωτοτυπικό κέντρο Copy House Παπαχρήστος για την  χορηγία του έντυπου υλικού. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Καρυάς Λευκάδας “Ο ΑΠΟΛΛΩΝ”

Προηγουμενο αρθρο
Σταμάτησαν του ρολογιού οι δείκτες: Πέθανε η Ρένα Κουμιώτη
Επομενο αρθρο
Λιμεναρχείο Λευκάδας: ανακοίνωση – πρόγνωση καιρού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.