HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟ διάσημος Ράπερ Travis Scott σε Ελληνικό Γλέντι στο Μεγανήσι – video

Ο διάσημος Ράπερ Travis Scott σε Ελληνικό Γλέντι στο Μεγανήσι – video

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Τράβις Σκοτ, με τον παγκοσμίου φήμης ράπερ να το χαίρεται με την ψυχή του και να χορεύει λαϊκά γιορτάζοντας το Πάσχα.

Πιο συγκεκριμένα ο καλλιτέχνης παρευρέθηκε στο Μεγανήσι, με τον κόσμο του νησιού να απολαμβάνει τον ράπερ να ρίχνεται στους χορούς με μουσικές μακριά απ’ το στοιχείο του και να το απολαμβάνει με την ψυχή του.

Όπως φαίνεται και σε βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο Twitter, ο γνωστός ράπερ γλέντησε μαζί με Έλληνες και έδειξε να απολαμβάνει τη ζωντανή μουσική που έδινε τον ρυθμό.

Δεκάδες είναι τα σχόλια στο X (πρώην Twitter) που αναφέρονται στο πώς τα δύο άλλα κορυφαία ονόματα της ραπ, Drake και Kendrick Lamar «σκοτώνονται» κυκλοφορώντας diss κομμάτια και συνεχίζοντας το μεταξύ τους beef, ο Τράβις Σκοτ φαίνεται να περνάει σίγουρα, πολύ καλύτερα, απολαμβάνοντας τις ημέρες του στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ράπερ βρίσκεται στο Ιόνιο και το συγκεκριμένο βίντεο είναι από το Μεγανήσι.

Πηγή: https://meganisilife.wordpress.com/

Προηγουμενο αρθρο
Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε τη Δήμητρα  Γεωργάκη 
Επομενο αρθρο
Πάσχα στο Σημείο Μηδέν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.